İki Ön Dişin Kırılması

Osman Altun

Hectopat
Ön üst dişim full (kök hariç), ön alt dişim yarısı kırıldı. Yaşım 14. Basketbol oynarken oldu. Kanal tedavisi yapacaklar. Teselli istiyorum. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşanmış olaydır. Pet şişeyle futbol oynarken yüz üstü düşmüştüm. Hiçbir diş anadişiniz gibi olmuyor. Korkma, acımayacak ve eski dişin gibi gözükecek. Sana bir artı daha söyleyeyim. Soğuk su içerken veya buz gibi bir dondurma ısırırken acımıyor bir şey hissetmiyorsun yani :) Takma kafanı iyi yapıştırılıyor ve güzel duruyor.

Çocukken çarpışan arabaya bindiğim zaman ön dişlerimden birisini kırmıştım. Sonra dolgu yaptılar ve sakız çiğnerken düştü. Tekrar yaptılar, havuç yerken düştü. Ben de böyle geziyorum artık. Benlik bir problem yok. Garipseyen ve dişlerimle ilgili soru soran birisine de denk gelmedim, kafam rahat.

Maddi durumun iyi ise özel hastahaneye git derim. Devlet hastaneleri bu konuda hiç iyi olamayabiliyor.

Geçmiş olsun...

Saolun beyler. Yatıştım. En güzel yanı kırık iki dişin arasından pipet geçiyor. Dişim yapılana kadar herşeyi böyle içecem. He bu arada bir bilginiz varsa söyliyim. bir tane dişin özü akmış yane dişin ortasından bir boşluk vardı. herhalde ora sinirlere gidiyor. Bu dişe ne yaparlar kanal mı? Yaşım küçük diye implant yapılmayacakmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çocukken çarpışan arabaya bindiğim zaman ön dişlerimden birisini kırmıştım. Sonra dolgu yaptılar ve sakız çiğnerken düştü. Tekrar yaptılar, havuç yerken düştü. Ben de böyle geziyorum artık. Benlik bir problem yok. Garipseyen ve dişlerimle ilgili soru soran birisine de denk gelmedim, kafam rahat.

Maddi durumun iyi ise özel hastahaneye git derim. Devlet hastaneleri bu konuda hiç iyi olamayabiliyor.

Geçmiş olsun...
Saol adaşım. Bu arada matematik hocası bana usman aga diyor :D

Küçükken deli gibi arkadaşlarla dönüyorduk. Sen dönerken yere düş, ön dişini kır :p

Tam hilal şeklinde kırılmıştı. Bildiğimiz dolgu yapıldı. Dişin yarısı bana ait değil yani :ROFL:

Geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı