İki ucu erkek fiş nasıl kullanılır?

Çıkmaz. Elektrik bu, kuantum fiziği değil. İstiyorsan fişin ucundaki ayaklara kablo bağlayıp elektrik bandıyla SAR, yine kullanırsın sorunsuz.

Anlatabildim mi dediğimi ya da anlayabildiniz mi acaba hocam çünkü elektrik sonuçta bu bir kaza çıkmasından endişeleniyorum.

Bu uygulamayla erkek fişi dişi fişe (uzatma prizi üzerindeki gibi) dönüştürmüş olursunuz, ama kullanım sırasında çekmeyle yerinden asla çıkmaması (zira çıkarsa ele kazayla temas ederse çarpılma oluşur) için üzerinden elektrik bandıyla sıkıca birkaç tur sarıp onu çekince de çıkamayacak şekliyle iyi sabitlemek gerekir. Ancak o zaman emniyetle kullanılmış olur, tıpkı erkek fiş-dişi fiş uzatmalı kablo gibi olur. Ancak bu erkek fişi yerinden çıkmayacak şekliyle sabitlemeden asla kullanmayın, ne olur ne olmaz biraz çekmeyle çıkarsa mazallah size direk deriden temas ederse sizi kötü çarpar, çok tehlikeli olur. Kolay gelsin.

Erkek ucu üçlüye taktım diğer erkek ucu prize takmamla şalterler alttı.

Çok saçma ve gereksiz ayrıca 3'lü nün kesik kablosuna değersen çaprılma riskin de var sen o elindeki kablonun ekli yerini sök üçlü prizi de sök o kabloyu direkt olarak 3'lü prize bağla.

Çok saçma ve gereksiz ayrıca 3'lü nün kesik kablosuna değersen çaprılma riskin de var sen o elindeki kablonun ekli yerini sök üçlü prizi de sök o kabloyu direkt olarak 3'lü prize bağla.

Diğer türlü de yaptım şalter attı pek güvenemedim şimdi.

Elektrikten anlamıyorsun galiba, bırak gitsin kabloyu dandik eski receiver kablolarından zaten topraklaması da yok.

Erkek ucu üçlüye taktım diğer erkek ucu prize takmamla şalterler alttı.
Acaba neden atmış olabilir, çünkü uzatma ucundan (kökünden) kablo kesilmiş, mutlaka oradan kısa devre yapmıştır faz ve nötr ucu birbirine bu noktada değmiştir, orayı iyi kontrol etmeden veya omaj ölçümü yapmadan fişe takmışsınız da ondan atmıştır, yani o dibinden kesilen kabloyu iyi kontrol etmeliydiniz, atma nedeni kesinlikle de oradandır. Kolay gelsin.

Evet oradanmış çok teşekkür ederim geç geldi bu bilgi ama şimdi üçlüye bağlayacağım direkt kabloyu.

En ideali bu olur zaten, normalde en güvenli kullanım şekli söylediğiniz şekliyle olur. Çoklu prizin İç kablo bağlantısı için youtube 'daki videolara bakabilirsiniz, kablo iç montajının nasıl yapılacağı youtube'da mutlaka anlatılıyor olması gerekiyor. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…