İki villa ile geçinilir mi?

unwanted

Decapat
Daha fazla  
Konumu işlek 5 yıldızlı oteller bölgesinde 300M önü deniz ve hep 5 yıldızlı oteller canlı konum. Hiç çalışmak istemiyorum, ayrıyeten bir ev daha var. Kira derdim olmayacak.

Sizce nasıl bir yol izlenir kira günlük kira vs? Bu şekilde geçinenler edenler var mı?

Kira ölmeyecek bir meslek diyebiliriz, sonsuza kadar kira ile geçinebilirsin hocam, tabii kira bedelleri seni geçindiremeyecek kadar düşmezse (imkansız), şahsen benim de villalarım olsa kiraya verir, çalışmaz ve başka hobiler edinir geçinir giderdim. Ben günlük kiraya vermeni tavsiye etmem, getirisi ne kadar daha fazla olursa olsun, evi günlük kiraya verdiğin insanların ne çeşit insanlar olacağını seçemeyeceğinden dolayı evi ne hale getireceklerini bilemezsin, fazlaca uğraş gerektirir.

ABD gibi yerlerde o dediğin geçerli ama bu ülkede zengin olanların nasıl olduğunu herkes bilir.
Evet, artık illegal yollarla para kazanılıyor ama yine de bu durum bizi ilgilendirmez bence. Alnının teriyle para kazanmak çok zorlaştı gerçektende.
Ama haram para ile kazanılmış varlıklar inanın kalıcı değildir.

Unutmadan şunu da belirteyim, konu sahibine herhangi bir şekilde hitam etmedim yani laf çarpıtmak felan istemedim. Arkadaşın bu cevabına karşı bir yorum ekledim sadece, yanlış anlaşılmasın lütfen.

Son düzenleme:
ABD gibi yerlerde o dediğin geçerli ama bu ülkede zengin olanların nasıl olduğunu herkes bilir.

Hayırdır kardeşim ne demek istiyorsun? Annem de ikisi de memur her bir kuruşu alnın teriyle çalışıp aldı. Ne ima etmeye çalışıyon hayırdır?

Eskiden bir öğretmen emekli ikramiyesiyle ev alabiliyordu, şimdi alabiliyor musun acaba bak bakalım?

Biri ev aldı diğeri de iki arsa ki o zamanlar ucuzdu arsa, kimse dönüp bakmadı bir de imar geldi aldığı yere, müteahhitle anlaşıldı kat karşılığı yapıldı. İkinci arsayı da tutuyoruz o da imarlı çok öğrenmek istiyorsan o da ilerde tek villa olacak.

Zengin olanlar eskiden adaletin hakkım hukukun yenmediği zamanlarda oldu. Siz nasıl bir devre denk geldiğinizden haberiniz olmadığı için ve balık baştan kokuştuğu için herkesi öyle sanıyorsunuz.

Şu an rezerv kanunu adı altında milletin malına, mülküne, taşınmazlarına çöküyorlar haberin var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı