İki Windows yanına 3. Windows yük yapar mı?

Yalnız inanılmaz bir bilgisayar 2009 çıkışlı Windows 10'a meydan okudu fırladı Windows 8'de aynı bunda şaşırabilirsiniz eski bilgisayar nasıl yapıyor diye yapar niye yapamasın zor mu çok kolay.
Windows 7 yük yapmaz değil mi bunu soruyorum 2 sistem yanında.

Minecraft'ta 290-300 FPS alıyorum lag bile yok hem de Windows 10 kullanıyorum bu eski donanımla Turbo hızda Windows 8'de aynı inşallah 3 sistem ağırlık yapmaz da Windows 7'de bile böyle fazla FPS alırım.

Minecraft'ta 290-300 FPS alıyorum lag bile yok hem de Windows 10 kullanıyorum bu eski donanımla Turbo hızda Windows 8'de aynı inşallah 3 sistem ağırlık yapmaz da Windows 7'de bile böyle fazla FPS alırım.

Kanka PC'nin maşallah'ı varmış. Benim PC 8 GB RAM ve 930MX içerdiği halde Minecraft'ta düşük performans alıyorum

Evet işlemci isminden girin destekliyor eski bilgisayarda yapabileceğinden fazlasını yapabilir.
64 Bit desteği var efsane bilgisayar, eski demeyin ezer geçer HDD hafıza ile Windows 10 Turbo çalışıyor.

Evet işlemci isminden girin destekliyor eski bilgisayarda yapabileceğinden fazlasını yapabilir.
64 Bit desteği var efsane bilgisayar, eski demeyin ezer geçer HDD hafıza ile Windows 10 Turbo çalışıyor.

Bence Windows'la uğraşma eğer fantezisine diyorsan XP'yi de kur Linux'da kur ama çok kafa karıştırıcı olur.
Kanka PC'nin maşallah'ı varmış. Benim PC 8 GB RAM ve 930MX içerdiği halde Minecraft'ta düşük performans alıyorum.

Minecraft işlemci bazlı oyun ekran kartı ile alakası yok ama arkadaş gerçekten biraz abartmış gibi olayı 290 300 FPS hangi sürüm 1.8 diyorsa yalan atıyor çünkü 1.8 optimizasyonu bozuk bir sürüm ama optfine da önemli OptiFine da tüm ayarları düşürmüştür.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı