Çözüldü İkinci bilgisayarı olmayan biri nasıl format USB'si hazırlayabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

elevencs

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yaşadığım yerde herhangi bir internet kafe yok ve bilgisayarımın virüs kaptığını düşünüyorum bu yüzden temiz kurulum yapmak istiyorum fakat elimde format USB'si hazırlayabileceğim ikinci bir bilgisayar yok. Kendi bilgisayarım sürekli mavi ekran benzeri hatalar verip duruyor 10 dakikada bir ve USB hazırlayamıyorum haliyle. Ne yapabilirim? İnternette yazdığına göre Android telefonlar rootlayıp yapabiliyormuş sanırım ama iPhone kullanıyorum.

Çözüm
Hocam dilerseniz hemen bir RUFUS indirin. Ardından eğer bilgisayar kapanmadan indirebilirseniz Windows ISO'su indirin. Sonra sisteminizi güvenli modda başlatın. Güvenli modda virüsün yan etkisi neredeyse hiç olmayacaktır. Güvenli moddayken RUFUS ile kurulum USB'si oluşturma şansınız olacaktır.
Hocam dilerseniz hemen bir RUFUS indirin. Ardından eğer bilgisayar kapanmadan indirebilirseniz Windows ISO'su indirin. Sonra sisteminizi güvenli modda başlatın. Güvenli modda virüsün yan etkisi neredeyse hiç olmayacaktır. Güvenli moddayken RUFUS ile kurulum USB'si oluşturma şansınız olacaktır.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı