İkinci bir internet sağlayıcısı tavsiyesi

PiyazBey

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Eve ikinci ama ucuz bir internet almak istiyorum. Evde 100Mbit simetrik internet mevcut fakat oturduğum site sağladığı için akşamları çok fazla ping sorunu oluyor. Oyunlarda ping 200'ün altına düşmüyor. Akşam saatlerinde oyunlarda kullanmak için hızı önemli olmayan ucuz bir internet istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Mümkünse 50 TL'yi geçmesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani aylık genelde oyun oynamak için alıyorum. Oyundan çıktığım zaman tekrar diğer kabloyu takar diğer işler için öbür interneti kullanmaya devam ederim. Belirttiğim gibi halihazırda zaten 100 mbit internetim var.

Eğer imkanınız var ise Superonline geçin. Uzun zamandır kullanmaktayım. Fiber optik altyapısı var, eğer imkanım olsa parasını ödemeye 1000Mbps hızları alabiliyorum. Ping süreleri düşük ve 2 senedir en ufak yavaşlama ve kopma yaşamadım. Aktif olarak evde ağa bağlı 12 cihaz var ve 6'sı aktif kullanımda. Kesinlikle en iyi servis sağlayıcısı.

Elimde 100Mbit internet var ve ücret ödemiyorum. Sağlayıcı site ve Superonline ile anlaşmalı altyapıyı kullanıyor. Akşam saatlerinde dediğim gibi sadece pingim yüksek oluyor o da site interneti sağladığı için yüksek donanımlar kullanmamışlar. Sadece ucuz bir fiyata akşam saatlerinde ping olmasın diye fazladan bir internet arayışındayım. Ayrıca adresime birden fazla internet alabiliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı