İkinci dereceden denklemler hangi öğretmenden izlenir?

395014

Hectopat
Çarpanlara ayırma ve ikinci dereceden denklemlerde pekiştirme yapacağım. Eyüp B. dinliyorum ama pek anlayamıyorum. Daha basit anlatan bir kanal var mı?

Çarpanlara ayırma ve ikinci dereceden denklemlerde pekiştirme yapacağım. Eyüp B. Dinliyorum ama pek anlayamıyorum. Daha basit anlatan bir kanal var mı?

Dediğiniz konular pek de ezberlenecek, konu anlatımı dinlecek konular değil. 2. dereceden denklemlerde diskriminant formülü var onun dışında pek ezberi yok bu konuların. Gidin test çözün bence.

Dediğiniz konular pek de ezberlenecek, konu anlatımı dinlecek konular değil. 2. dereceden denklemlerde diskriminant formülü var onun dışında pek ezberi yok bu konuların. Gidin test çözün bence.

Konuyu anlamadan çözmek istemedim hocam. Sanal sayılar, Delta ile ilgili bir şey falan vardı onları öğrenmem lazım bence.

Çarpanlara ayırma ve ikinci dereceden denklemlerde pekiştirme yapacağım. Eyüp b. Dinliyorum ama pek anlayamıyorum. Daha basit anlatan bir kanal var mı?

Bıyıklı matematikten izle fakat izleyerek olacak bir şey değil. Mutlak değer ve rasyonel sayılarda çok sorun yaşamıştım aynı bölümleri yeniden izlemiştim değişen bir şey çok almadı bayağı soru çözdüm soru çözümleri izledim bir şekilde istemsizce anlamaya başladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı