Sayısal İkinci dereceden denklemler konusu nedir?

Alpbur

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar geometri çözüyordum soru çözüm videosunda böyle bir işlem yaptı şu A kare-2A-15 = 0'dan itibaren yaptığı işlemin konu olarak adı nedir?

Screenshot_20241228-164725~22s.png

Arkadaşlar geometri çözüyordum soru çözüm videosunda böyle bir işlem yaptı şu A kare-2A-15 = 0'dan itibaren yaptığı işlemin konu olarak adı nedir?

Eki Görüntüle 2383324
Konu olarak AYT İkinci Dereceden Bir Bilinmeyenli Denklemler oluyor. Konuyu yapabilmek için ise Basit Eşitsizlik, Çarpanlara Ayırma ve Birinci Dereceden Bir Bilinmeyenli Denklemler gibi TYT konularını bilmek gerekir.

Arkadaşlar mesajlarınızı okudum konuyu az da olsa anladım teşekkür ederim dilci olduğum için bilememişiz TYT de geo yapmak istiyorum @ketofilen in dediği konulara bir bakmam lazım o zaman herkese vakitlerini ayırdığı için teşekkürler.

Arkadaşlar mesajlarınızı okudum konuyu az da olsa anladım teşekkür ederim dilci olduğum için bilememişiz TYT de geo yapmak istiyorum @ketofilen in dediği konulara bir bakmam lazım o zaman herkese vakitlerini ayırdığı için teşekkürler.
Bu konu özelinde sadece TYT çarpanlara ayırma bilgisi yetiyor.
Arkadaşın dediği gibi TYT için yeterli ama genel geometri yapmak için saygıdığım konuları tam bilmeniz gerek zaten TYT'de de çıkıyor işinize yarayacaktır.

Arkadaşlar geometri çözüyordum soru çözüm videosunda böyle bir işlem yaptı şu a kare-2A-15 = 0'dan itibaren yaptığı işlemin konu olarak adı nedir?

Eki Görüntüle 2383324

Çarpanlara ayırma ve özdeşlikler diye geçer orada yaptığı kısım. Sana önerim çarpanları ayırmayı çok iyi bilmen çünkü geometri dahil tüm matematikte kullanacağın bir konu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı