Konu olarak AYT İkinci Dereceden Bir Bilinmeyenli Denklemler oluyor. Konuyu yapabilmek için ise Basit Eşitsizlik, Çarpanlara Ayırma ve Birinci Dereceden Bir Bilinmeyenli Denklemler gibi TYT konularını bilmek gerekir.Arkadaşlar geometri çözüyordum soru çözüm videosunda böyle bir işlem yaptı şu A kare-2A-15 = 0'dan itibaren yaptığı işlemin konu olarak adı nedir?
Eki Görüntüle 2383324
Bu konu özelinde sadece TYT çarpanlara ayırma bilgisi yetiyor.Arkadaşlar mesajlarınızı okudum konuyu az da olsa anladım teşekkür ederim dilci olduğum için bilememişiz TYT de geo yapmak istiyorum @ketofilen in dediği konulara bir bakmam lazım o zaman herkese vakitlerini ayırdığı için teşekkürler.
Arkadaşlar mesajlarınızı okudum konuyu az da olsa anladım teşekkür ederim dilci olduğum için bilememişiz TYT de geo yapmak istiyorum @ketofilen in dediği konulara bir bakmam lazım o zaman herkese vakitlerini ayırdığı için teşekkürler.
Arkadaşın dediği gibi TYT için yeterli ama genel geometri yapmak için saygıdığım konuları tam bilmeniz gerek zaten TYT'de de çıkıyor işinize yarayacaktır.Bu konu özelinde sadece TYT çarpanlara ayırma bilgisi yetiyor.
Arkadaşlar geometri çözüyordum soru çözüm videosunda böyle bir işlem yaptı şu a kare-2A-15 = 0'dan itibaren yaptığı işlemin konu olarak adı nedir?
Eki Görüntüle 2383324
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.