İkinci el 3080 Ti vs Sıfır 5060 Ti

Oncelıkle guc kaynagını ılk fırsatta degıstır. Kasanın altındakı fanları tam tersı tak, şu an butun fanlar ıcerdekı havayı dısarı atacak sekılde takılmıs. Icerı hava ufleyen fan yok. Ekran kartı tarafında butcenı artırıp 9070 XT almaya calıssan en hayırlısı olacak.

Üreticisi Power Boost değil. SAMA. Powerboost sadece etiket bastırmış.

Kötü bir model değil, marka adına bakarak yorum yapmamak lazım.

Temiz bulabilirsen Suprim falan çıkar o fiyata.
Bakıyorum da bulursam Suprim alacağım, yoksa bunu alıp geçerim ilerleyen süreçlerde artık yapacak bir şey yok. Yalnız 3080 Ti çok büyük gelmez buraya dimi kasa içi soğutma olarak sıkıntı olmaz sanırım.

Oncelıkle guc kaynagını ılk fırsatta degıstır. Kasanın altındakı fanları tam tersı tak, şu an butun fanlar ıcerdekı havayı dısarı atacak sekılde takılmıs. Icerı hava ufleyen fan yok. Ekran kartı tarafında butcenı artırıp 9070 XT almaya calıssan en hayırlısı olacak.
Her şeyden ziyade fanları nasıl anladın hocam ya tekli hariç hepsi içeriye hava verecek şekilde dönüyor, hiç dikkat etmedim. Lakin şöyle bir şey de var ama pc yüke binince masanın altından sıcak hava dalgası geliyor resmen fanlar üflüyor bildiğin.

Bakıyorum da bulursam Suprim alacağım, yoksa bunu alıp geçerim ilerleyen süreçlerde artık yapacak bir şey yok. Yalnız 3080 Ti çok büyük gelmez buraya değil mi kasa içi soğutma olarak sıkıntı olmaz sanırım.

Her şeyden ziyade fanları nasıl anladın hocam ya tekli hariç hepsi içeriye hava verecek şekilde dönüyor, hiç dikkat etmedim. Lakin şöyle bir şey de var ama PC yüke binince masanın altından sıcak hava dalgası geliyor resmen fanlar üflüyor bildiğin.

Fanların ufledıgı tarafta ıskeletı olur, senın fanların hepsı aynı sekılde takılmıs.

Öncelikle güç kaynağını ilk fırsatta değiştir.
Güç kaynağını değiştirmek için sebep varsa güzel olur hocam. Çünkü incelemelerde iç malzemesi genel olarak kaliteli.

Marka üretmiyor hocam. Sama üreticisine karşı varsa bilemem ama :D

Tamam gencler bır şey demıyorum, sadece on yargılı davrandıgımı soyledım.🙂
Bugün en bılınır markaların cogu kendı uretmıyor guc kaynaklarını bılıyorum, Power Boost gıbı bır sırketın cınden getırelım markamızı basalım derken bıle malıyetten kısmak ıcın dalavere cevırebılecegını dusunuyorum. Uretımde kalıte kontrol asamasında bılesenler aynı olsa bıle ıstenılen kalıtede olmayabılıyor bazı urunler, bunlar ayrılıyorlar. Bunlarında daha uygun fıyata alıcısı oluyordur sonucta. Paranoyaklık ta yapıyor olabılırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı