İkinci el Acer Nitro 5 AN517-55 alınır mı?

HQR

Kilopat
İkinci elde Acer Nitro 5 AN517-55 modelinden 13500 TL gibi bir fiyata buldum. Satıcı 16 GB RAM eklemiş ve yanında 350 TL'lik soğutucu hediye ediyor. Bu fiyata alınır mı? Ve modelin herhangi bir kronik ısınma sorunu falan var mıdır yardımcı olur musunuz?

Laptop link

Son düzenleme:
İlan yayından kalkmış gibi gözüküyor.

Ekran kartı nedir? Ben de 32 gb 1660 ti lı versiyonunu almıştım hatta ilk sahibi de bu forumda, gayette memnun kalmıştım. Eğer ekran kartı 1660 ti a denk veya üstüyse tavsiye ederim Hocam. Yalnız eğer İntel ise 9. nesil ve altına bulaşmamanızı öneririm. O konuda sıkıntı çıkarıyor.

İlan yayından kalkmış gibi gözüküyor.
Linki yeniledim hocam fiyatına göre alınabilir mi?

Ekran kartı nedir? Ben de 32 GB 1660 Ti'lı versiyonunu almıştım hatta ilk sahibi de bu forumda, gayet de memnun kalmıştım. Eğer ekran kartı 1660 Ti'a denk veya üstüyse tavsiye ederim Hocam. Yalnız eğer Intel ise 9. nesil ve altına bulaşmamanızı öneririm. O konuda sıkıntı çıkarıyor.

Hocam linki yeniledim işlemci 10300H ve ekran kartı da RTX 3050.Satıcı 10 ay garanti olduğunu söylemiş.

Son düzenleme:
Linki yeniledim hocam fiyatına göre alınabilir mi?

Hocam linki yeniledim işlemci 11300H ve ekran kartı da RTX 3050.Satıcı 10 ay garanti olduğunu söylemiş.
Hocam bunun ryzen 5500 u işlemcilisi vatanda 13k şuan, bence ikinci el alacağınıza sıfırını alabilirsiniz aynı fiyata.

Hocam bunun ryzen 5500 u işlemcilisi vatanda 13k şuan, bence ikinci el alacağınıza sıfırını alabilirsiniz aynı fiyata.
Stokları tükenmiş gözüküyor.

Hocam bunun Ryzen 5500'u işlemcilisi vatan da 13K şu an, bence ikinci el alacağınıza sıfırını alabilirsiniz aynı fiyata.

Yukarıda belirttiğim fiyatına göre iyi midir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı