İkinci El Alınan 9800 GT PC Nasıl?

İşlemciniz tam olarak hangisi bilmiyorum ama RX 560 ve GTX 1050 modelleri için yeterli gelmeme ihtimali yüksek. GT 1030 düşünebilirsiniz veya işlemcinin tam model adını söylerseniz daha yüksek kartlar ile nasıl bir performans sergileyeceğine bakabiliriz.
İşlemcim, İntel Core İ3 530'muş. 1. nesil :(

Bit önemli değil. CS oynarsın ama fazla performans bekleme. GB da önemli değil.
Bu hurdaya kesinlikle 1 kuruş verilmez.
Pişman olmamak için konu açtın ve almadın daha değil mi? Eğer almadıysan, @MWarfare ikinci el uzmanıdır. Sana en güzel parçaları toplar.

Saniyeler yarıştı bee :) @AYSİO
Konu açmakla iyi etmişsin. Çok yetersiz ve fiyatını haketmeyen bir sistem. Çok daha iyisi toplanabilir.
@MWarfare
Günümüz oyunları için aşırı yetersiz ve güçsüz bir bilgisayar. Günümüz AAA oyunlarında bırakın en düşükte 60 FPS'yi 720p'de 25 FPS'yi zor görürsünüz. 1300TL'ye kadar biriktirip konsol almalıydınız. İlla PC olsun diyorsanız da 2000TL'ye kadar biriktirseydiniz burada kısmen yeterli bir PC toplanabilirdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim sistem ekran kartsız seninkinden daha iyi :D ve 500 lira :D:D:D
Bu fiyata bu sistem alınmaz. Sadece internette gezmek için kullanırsın. Dedikleri gibi ikinci el Konsol almalısın.
İlk mesajı görünce iyi bari direkten dönmüş demiştim. Bu kadar sorun yaşayıp, yine aynı hatayı yapabildiğiniz için tebrik ederim. Kimse bu bilgilerle doğmuyor ama insanlara baştan sorup öğrenmeniz lazım. Olan olduğuyla kalıyor ve bizler üzülüyoruz.
Aldıktan sonra değil almadan önce konu açmak daha mantikliydi sanki.
Kart çöp gerçekten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

R5 230 bile o karttan 1.5kat güçlü. Keşke soruna yanıt almadan sistemi almasaydın.
Madem alacaktınız niye konu açtınız? :)
Kendi düşen ağlamaz derler, geçmiş olsun.
Kartın 10 yıllık olduğunu bilmeyerek aldıysan geçmiş olsun.
Şu cümleyi yazıp da nasıl fikir almadan böylesine iğrenç bir sistemi alabiliyorsun aklım almıyor.
O kadar kötü dediniz de Bilgisayar CS:GO'da en az 80 FPS alıyor. Smoke falan atılınca bile kasmıyor. Call of Duty Black Ops 2 kurdum, en iyi ayarlarda 30, en kötü ayarlarda 60 fps alıyor.
Ben şuan bilgisayardan gayet memnunum. :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı