İkinci el alınan RX 6600 iade edilmeli mi?

Hocam ayıptır sorması ama aileniz yardım etmiyor mu? Yani işlemcinizi satıp üstüne onlardan para koymasını isteyebilirsiniz ya da taksit yaptırabilirsiniz. 1.500 lirada cebinizde kalmış olur.

Hocam ayıptır sorması ama aileniz yardım etmiyor mu? Yani işlemcinizi satıp üstüne onlardan para koymasını isteyebilirsiniz ya da taksit yaptırabilirsiniz. 1.500 lirada cebinizde kalmış olur.

Hocam ailemden bir şey istemeye çekiniyorum nedense bir de şu an babamın iş durumları biraz karışık normalde sadece spor salonu ve okul için para alıyorum babamdan.

Hocam ailemden bir şey istemeye çekiniyorum nedense bir de şu an babamın iş durumları biraz karışık normalde sadece spor salonu ve okul için para alıyorum babamdan.
Anladım hocam. Bence işlemcinizi satıp üstüne para koyarak yeni bir işlemci alın. Günümüzde 1500 lira öyle çok büyük bir para değil dışarda harcamak isterseniz çok kolay harcanıyor ama öğrenci olduğunuz için daha bu kadar para cebinize girebileceğini sanmıyorum. En doğrusu yeni bir işlemci almak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı