İkinci el Cyclocross bisiklet şehir içinde kullanılır mı?

YavuzKus

Picopat
Daha fazla  
B'Twin Triban RC100 model bir Cyclocross bisikleti almayı düşünüyorum ama aklımda birkaç soru var:

1-Şu an Carraro Active 280 model bir şehir bisikleti kullanıyorum. Onunla gittiğim yolları Cyclocross bisikletiyle de rahatça gidebilir miyim? Örneğin arnavut kaldırımı, taşlı yollar ve bozuk kaldırım gibi yollar.

2-Bisikleti ikinci el bir alacağım. Nelere dikkat etmem gerekir?

Bisiklet dayanır mı diye soruyorsan sürersin sorun çıkarmaz lakin konfor 5 kat düşer. Bunu şehir içi süreceksen yoldan sürmen gerek kesinlikle. Daha önce roadbike kullanmadıysan Carraro'dan buna geçince zaten rahatsız hissedersin çok daha eğik kullanıyorsun roadbikeları alışması zor. Sorması ayıp niye alıyorsun bunu?

Bisiklet dayanır mı diye soruyorsan sürersin sorun çıkarmaz lakin konfor 5 kat düşer. Bunu şehir içi süreceksen yoldan sürmen gerek kesinlikle. Daha önce roadbike kullanmadıysan Carraro'dan buna geçince zaten rahatsız hissedersin çok daha eğik kullanıyorsun roadbikeları alışması zor. Sorması ayıp niye alıyorsun bunu?

Normalde Mosso wildfire alacaktım bunu ucuza görünce alsammı diye düşündüm bir süredirde yol biskleti mi alsam diye düşünüyordum.

Neyse ben en iyisi Mosso wildfire alayım teşekkürler.

Son düzenleme:
Roadbike'lar hız konusunda rakipsiz, yol tutuşu da diğerlerine göre çok iyi. Konfor ise çok kötü, kullanım yerleri kısıtlı. Niş bir bisiklet, eğer gideceğin yollar titreşimli ise kesinlikle önermem. Güzel bir hibrit bisiklet seni çok daha mutlu eder. En azından rotalarında dene sonra al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı