Hocam dediğiniz ürüne baktım güzelde indirimi var fakat 3,5" bana 2,5" lazım, teşekkürler.Ben de marka olarak Toshiba'yı hatta onun da P300 serisini öneririm.
Hocam dediğiniz ürüne baktım güzelde indirimi var fakat 3,5" bana 2,5" lazım, teşekkürler.Ben de marka olarak Toshiba'yı hatta onun da P300 serisini öneririm.
Ben de Seagate alcaktım fakat Toshiba önerdi forumdakiler ısrarla ben de alayım bare diyip aldım. Gayet memnunum üründen.Toshiba hakkında pek güzel şeyler okumamıştım yoksa ben de satın almadan önce bu saydığın üç marka arasındaydım. Rica ederim.
Doğrudur ona dikkat etmedim. Kolay gelsin.Hocam dediğiniz ürüne baktım güzelde indirimi var fakat 3,5" bana 2,5" lazım, teşekkürler.![]()
Ben de Seagate alcaktım fakat Toshiba önerdi forumdakiler ısrarla ben de alayım bare diyip aldım. Gayet memnunum üründen.
Doğrudur ona dikkat etmedim. Kolay gelsin.
7 Yıla az kaldı. Seagate 500 GB'lık olanı kullanıyorum modelini hatırlayamıyorum, takdir edebileceğim bir marka. Şuan hala çıt çıkarmadan su gibi çalışmakta.Eğer sıfır alabilecekseniz kesinlikle sıfır alın hocam. Hayırlı olsun şimdiden. Marka olarak ise ben Seagate kullanıyorum yaklaşık bir aydır çok memnunum.
Peki siz ikinci el HDD alırken neyine dikkat edip aldınız?İkinci el alınan donanımda bir sorun yoksa rahatlıkla alınabilir. Ben mesela ikinci el RAM HDD İşlemci aldım 5 yıldır kullanıyorum sorunsuz şekilde. Daha üç ay önce DDR4 16GB iki RAM aldım, tıkır tıkır çalışıyor. Bu türden bilgisayar donanımlarında binde bir sorun olur. Ama mesela bir ay önce aldığım sıfır bir anakartım çöp oldu. Buna ne diyeceğiz. Yani öyle ,sıfır al abi, gibi önermelerin tecrübeden kaynaklandığını zannetmiyorum. Elimde 10 yıllık üç eski işlemci ve de DDR3-2 RAM var. Sıfır kadar sağlam duruyorlar
Lakin donanım olarak sadece ikinci el bir ekran kartı alacağınız zaman ya güvenilir bir kişiden ya da sıfır ekran kartı almanızı öneririm.
Son olarak Samsung Toshiba ya da WDC almanızı önerebilirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.