İkinci El Dualshock 4 Alınır Mı?

burakoz

Decapat
Aslinda cevabin evet oldugunu biliyorum fakat konsollarla pek aram olmadigi icin nelere dikkat etmem gerektigini bilmiyorum. PC'de kullanmak icin alacagim. Almadan once deneme sansim var, nelere dikkat etmeliyim? 130 liraya satiyor bu arada.

Edit: Internet cafeden satiliyor.

Ps 4 sahibi biri olarak söylüyorum almayın. Bende bir kol var bi tuşu çalışmıyor ama sadece belli oyunlarda. O yüzden hiç belli olmaz alırken denersiniz sorunsuz zannedersiniz evde sıkıntı olur.

Daha sağlam bir indirimde biraz bütçenizi aşarak Captcha Verification alabilirsiniz. Açıkcası internet cafe de satılan ürün kötü olacaktır almanızı tavsiye etmem.
Öncelikle iki kontrolcüyü denemiş biri olarak Logitech taş gibi. FPS oyunlarında hiç bir şekilde oynanmıyor. O kadar sert ki analogları ince bir nişan alamıyorsunuz.

Kesinlikle alınmaz ds4 outlet ürünü bile alınmaz. Özellikle analog kısımları çok çabuk yıprandığıdı için hele ki bir internet cafe ürünü ise uzak durun derim o fiyata xbox360 controller sıfır olarak alabilirsiniz ya da benim tavsiyem xbox one s controller

Dostum, sana şunu söylemek istiyorum.

Kimse elinde 50 liralık malı 20 liraya satmaz. Bir marketi tanesi 50 kuruştan gelen çikolatayı 25 kuruştan satmaz.

O DS4'ün bataryası değişmiştir, tuşları, tetik tuşu (Trigger-L2/R2) PS tuşu vs değişmiştir. Kafe çıkmasıdır. Kafe çıkması kolları ne sen sor ne de ben anlatayım. Fiyatı baya düşük. O fiyatta Dualshock 3 var :) Ben olsam kıllanırdım yani.

Ama görmeye gidebilirsin. Bunda bir şey yok. Hatta adamı evine çağır. Tak PS4'üne yada PC, her neyse. Tuşlara bak. Gacırt gucurt ses geliyor mu diye bak. L2 R2 tuşlarını kontrol et.

Verdiğin para değerli, o parayı çöpe atma.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı