İkinci el ekran kartı alınır mı?

Mining nedir arkadaşlar bilgisizliğimi maruz görün?
Dijital olarak samanların arasında iğne aramaktır, kısa özeti budur. Sizin cihazınızla başkasına yarayacak işler yapıp para kazanmanıza ve bu süreçte kullanılan donanımın sürekli çalışmasından ötürü yıpranmasına neden oluyor. Ekran kartı bu işin başında gelen donanım.
 
Şimdiye kadar birçok bilgisayar bileşenini 2. el aldım, uzun süre kullandım ve sıkıntı yaşamadım, daha ucuza getirdim. Her bileşen, her teknolojik ürün tabi ki 2. el alınmaz ama hiçbir teknolojik ürün 2. el alınmaz demek bence doğru değil. Olay dikkat etmek ve fırsat yakalamakta. Biraz da şansa bakıyor tabi.
 
Bunca zamana kadar çoğu bilgisayar bileşenimi 2. el aldım ve sıkıntı yaşamadım, daha ucuza getirdim. Her bileşen, her teknolojik ürün tabi ki 2. el alınmaz ama hiçbir teknolojik ürün 2. el alınmaz demek bence doğru değil. Olay dikkat etmek ve fırsat yakalamakta. Biraz da şansa bakıyor tabi.
Buluşup test edip almadığın sürece neyin ne olduğu belli olmaz. Belki adam parçanın bir yerini yamulttu ondan satıyor elinde kalmasın diye nerden bilebilirsiniz? Fotoğraflara da o kısmı koymaz olur biter.
 
Çoğu sitede ürünü onaylamadan para gitmiyor, iade işlemleri daha kolay oluyor bir süredir. Gittigidiyor, sahibinden gibi genellikle 2. el satan sitelerden alım yapılınca bu sorunların olacağını düşünmüyorum. Ürününü aldıktan sonra denersin, kontrol edersin ve ondan sonra onay verirsin. Sorun varsa da geri yollarsın, parayı da aktarmazsın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı