İkinci el ekran kartı almak mantıklı mı?

Hocam 4070 Ti Super'e gore bence düşük kalıyor super almak daha mantıklı bence oyun oynamak için daha iyi çoğu 4070 yaza kadar stoğu bitmiş olur bence şimdiden sıfır bir ekran kartı alıp birkaç ay sonra da sistemi dizersin.

Şimdi almak için param yok zaten şu anda param olsa yazın üzerine koyarım sıfır alırım 2. El ile uğraşmam.

Pin soketlerine Bitcoin mining yapılmış mı, yanık var mı böyle şeylere çok dikkat etmeniz gerekli onun haricinde 2. el mantıklı.

Bitcoin mining yapılsa ne olacak Allah aşkına? Piyasada mining döneminde riglerden çıkmış 1080 Ti kartlar dolaşıyor hala taş gibi çalışıyorlar 4070 Ti yeni kart. Ne olabilir ki? Zeki olun insanlara yanlış bilgi vermeyin.

4070 Ti zaten yeni bir kart. Güvenlik bandı üstünde durduğu sürece Param Güvende ile ikinci el alman tabii ki senin için daha iyi. Hem ucuza alacaksın, hem sıfırdan farksız kartın olacak. Bu kartlar kasaya takılıyor, kasadan çıkarılıyor fiziksel sorun olmadığı sürece kolay kolay bozulacak parçalar değiller. Ben asla sıfır ekran kartı almadım, asla da problem yaşamadım. Aldığında ısıları kontrol et, internetteki performansını veriyorsa ve güvenlik bandı üstündeyse sıfırdan farkı yoktur.

Bitcoin mining yapılsa ne olacak Allah aşkına? Piyasada mining döneminde riglerden çıkmış 1080 Ti kartlar dolaşıyor hala taş gibi çalışıyorlar 4070 Ti yeni kart. Ne olabilir ki? Zeki olun insanlara yanlış bilgi vermeyin.

4070 Ti zaten yeni bir kart. Güvenlik bandı üstünde durduğu sürece Param Güvende ile ikinci el alman tabii ki senin için daha iyi. Hem ucuza alacaksın, hem sıfırdan farksız kartın olacak. Bu kartlar kasaya takılıyor, kasadan çıkarılıyor fiziksel sorun olmadığı sürece kolay kolay bozulacak parçalar değiller. Ben asla sıfır ekran kartı almadım, asla da problem yaşamadım. Aldığında ısıları kontrol et, internetteki performansını veriyorsa ve güvenlik bandı üstündeyse sıfırdan farkı yoktur.

Reisim iyi güzel demişsinde mining yapılan kartlar tam güçte durmaksızın full bir şekilde çalışıyor normal kartlara göre %45 %50 daha fazla sıcaklıkta çalışıyor ve şu güvenlik bandrolu falan demişsin onlarda işinin ehli birine denk geldiysen yine anlayamazsın ve onun dışında aynı performans fakat daha sıcak sence bu ekran kartının ömrü açısından iyi bir şey mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı