İkinci el forumuna mesaj yazmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kamar33

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,

Ben foruma 2014'ten beri üyeyim. Ama konuları çok takip edip çok sık mesaj yazamıyorum açıkçası. Bir yardıma ihtiyacım olduğunda konu açıyorum ya da çok nadir de olsa bildiğim bir konu varsa fikir veriyorum. 50 mesaja bile ulaşmamışım, elbette az bir mesaj sayısı ama ben (örnek veriyorum) insanlara yardım edecek kadar çok şey bilmiyorsam illaha 100 mesajlık yardım talebinde mi bulunmalıyım yoksa boş konulara öylesine mesaj mı atmalıyım?

Bir ürün beğendim ama konu sahibine katiyen ulaşamıyorum :)

4 yıl önce foruma üye olup çokça forumdan bilgi yardımı alan birisi olarak (Eski konuları teşekkür etmek için hortlatmadım tabii ki) şimdi ikinci el alım satım konularında hala mesaj atamıyorum, kişiye özel mesaj zaten atamıyorum(500 mesaj bence ütopik bir rakam). Elbette bir mesajla forumun işleyişinin değişmesini beklemiyorum ama konuyla ilgili sizin de görüşlerinizi merak ettim.

Öncelikle özel mesaj sistemi yok. İkinci el bölümüne ise 100 mesajdan sonra konu açılıp yanıt verilebilir. Bunun sebebi ise kullanıcılar açısından güvenirliği bir nebze olsun arttırmak. İkinci el ilanlarında konu sahiplerinin ise alternatif iletişim adresi (Mail gibi) eklemesi gerek.

Özel mesaj kısmını bilmiyordum, bir kaç konuda 500 mesaj gerektiğini okumuştum belki yanlış bilgidir belki de eskiden öyleydi.
Alternatif iletişim adresi konusunda size gerçekten katılıyorum. Şahsen şu an ürün bana ben ona bakıyorum ve gayet mutsuzum :D

Link verirsen, ben de iletişim bilgisi eklenmesini rica ederim.

Düşüncen için teşekkür ederim hocam, arkadaşa heralde başkaları uyarıda bulunmuş iletişim bilgilerini eklemiş sağolsun :) Dediğim gibi yine de düşündüğün için teşekkür ederim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı