İkinci el G29 alınır mı?

Ercüment Ç

Centipat
Daha fazla  
Söyle bir ilan buldum İzmir'de yaşadığım için sadece İzmir'e bakıyorum fiyatını uygun buldum fazla kullanılmadığını belirtmiş garantisi de varmış. 1.5 yıl gibi bir süre sıfır fiyata 4 5K fazla vermek yerine bunu almayı düşünüyorum. Fikirlerinizi belirtirseniz memnun kalırım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Alınır hocam fiyatı iyi bence. Ben de Ankara'da 12bine satışa koydum yakın zamanda.

Düzeltme: Ben viteslisini 12bine satıyorum, fotoğrafta tam set gördüğümü sandım. 10bin civarına düşerse almayı düşünebilirsiniz.

Son düzenleme:
Alınmaz. Aynı fiyatlara hatta 1-2K ucuz fiyatlara viteslisi bulunuyor.

Son düzenleme:
Bulduğunuz ürüne bağlı. Ve temizini bulma olasılığınızın yüksek olduğu ürünlerden. Bir hevesle alıp, kurmaya üşenen kenara kaldıran çok sayıda insan var. Aynısı VR kitleri için de geçerli. Ürünü bizzat kendiniz görüp test ettiğiniz sürece kolay kolay sıkıntı yaşamazsınız. Fiziksel bir darbe, kırık vs yoksa, ayıplı bir ürün değilse tek kötü senaryo pedallarda yaşanabilir, ki o da düşük bir ihtimal. Çok kire toza maruz kalmış olması gerekiyor setin.

Herhangi bir oyunda yada windows üzerindeki özellikler kısmından açıp pedal seviyelerini ve butonlarını kontrol edebilirsiniz. Pedalların her birine yavaşça basıp ekrandaki oranları takip edin. Ekrandaki oranlar ile bastığınız seviyeler tutarlı ise, sebepsiz aşağı yukarı titreşim görüntülemiyorsa problem yok gibi düşünebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı