İkinci el Galaxy Watch 5 Pro alınır mı?

Exulta11

Decapat
Daha fazla  
Sizce alınır mı? Nelere dikkat etmeliyim?

Screenshot_20250406_164925_sahibinden.jpg Screenshot_20250406_165058_sahibinden.jpg

Saati mutlaka elden teslim almaya çalışın satıcılardan, daha güvenlir ve temiz olduğunu yanında alacağınız zaman anlarsınız ve kolay olur. Dikkat etmeniz gereken hususlar şunlar:
  • Saatin çizik olup olmadığını dikkat edin güzel bir şekilde kontrol edin kasasına, ekranına, sensör kısmına vs.
  • Daha sonra saati hafif bir göz atın bir hata vs var mı veya daha önceden oldu mu? Diye sorun.
  • Pil süresini sorun şarjı ne kadar gidiyor diye, benim bildiğim Watch 5 Pro 1-2 gün gidiyor.
  • Kutusu varsa kutu içeriğini kontrol edin (şarj kablosu ve gerekli kağıtlar garanti ve kullanım kılavuzu), daha sonra seri numarasından'dan samsung'un sitesinden cihazın garantisini kontrol etmeyi unutmayın.

Saati mutlaka elden teslim almaya çalışın satıcılardan, daha güvenlir ve temiz olduğunu yanında alacağınız zaman anlarsınız ve kolay olur. Dikkat etmeniz gereken hususlar şunlar:
  • Saatin çizik olup olmadığını dikkat edin güzel bir şekilde kontrol edin kasasına, ekranına, sensör kısmına vs.
  • daha sonra saati hafif bir göz atın bir hata vs var mı veya daha önceden oldu mu? Diye sorun.
  • Pil süresini sorun şarjı ne kadar gidiyor diye, benim bildiğim Watch 5 Pro 1-2 gün gidiyor.
  • Kutusu varsa kutu içeriğini kontrol edin (şarj kablosu ve gerekli kağıtlar garanti ve kullanım kılavuzu), daha sonra seri numarasından'dan Samsung'un sitesinden cihazın garantisini kontrol etmeyi unutmayın.

Garantisi bitmiş hocam ondan tereddütte kaldım sizce alınır mı?

Cihaz temiz, hatasız ise alınabilir hocam, değerlendirilebilir sonuçta Watch 5 Pro hala kullanılabilir diğer Galaxy Watch serilerinden büyük batarya kapasitesi var diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı