İkinci el garantili MSI RX 580 servis süreci

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Fatura tarihi 22.12.2017 olan MSI RX 580 kartı birinden faturalı olarak takas +100 TL karşılığı aldim. O da muhtemelen birinden almış olacak ki fatura bir şirket adına kayıtlı. Ürünü geçen ayın 19'unda Media Markt'a görüntü kesme şikayetiyle teslim ettim. Kanunen 20 iş gününün bitmesine çok az kaldı. Şimdi iade kararı çıkarsa Media Markt benden fatura sahibinin kendisini ya da imzali satış sözleşmesini ister mi? Bunu gerçekten bilen ya da başından benzer olay geçen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
İyi forumlar.

Son düzenleme:
Para iadesi çıkarsa fatura kesilmesini isteyecekler taraflarına bunu bilesin. Zamanında kendi şirketimiz varken anakart almıştım fakat ram slotları çalışmıyordu. İade kararı çıktı ama fatura istediler tarafımdan kendileri adına kesilmiş fatura kestikten sonra paramı iade alabilmiştim. Büyük firmaların fatura istemesi normal sonuçta alan kişi şirketi üzerine kestirtmiş.

Firma Vatan Computer'dı düzelteyim.

Bende zamanında ikinci el RX 470 almıştım. O da başka birisinden almış aynı şekilde şirket adına kayıtlıydı. Ürünü gönderdim inceleme yaptılar BIOS atıldı diye garanti dışı kaldı ama yine de tamir ederiz ücreti verirseniz dediler. Bir sıkıntı çıkmasın diye kayıtlı şirkette çalışırken şirket üzerine almıştım o şirketle iletişimim yoktu demiştim herhangi bir sıkıntı çıkarmadılar.

MSI'dan ziyade Media Markt'ın tutumu önemli. 5 gün kaldı 20 iş günü bitmesine. Bakalim neler olacak...
Bugün Media aradı. Penta garanti belgesi istiyor dedi. Ürün Media'da beklemiş. Ozur diledi falan... Zorluk çıkarmayı sevmeyen birisiyim. Belgeyi götürdüm kaseledi imzaladı fotokopi çekti. Tekrar gidecek.
@darkageman maalesef haklısın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı