İkinci el RX 580 Satışında Yapılan Dolandırıcılık

Küfür edeceğim şimdi ama izin verilmiyor diye etmiyorum ama hocam bilirim ben o durumları 2. el piyasasıyla çok içli dışlı oldum çok fazla böyle dolandırıcı bulabilirsiniz ama sıkıntı yok bir kere siz ilana 4 GB diye yazmışsınızı yanlış anlaması kendi sorunu ve arkadaşlarında dediği gibi göndermeden önce çalışır durumda olduğunu kanıtlarsanız sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.

Elimde kanıtlar var. Zaten genel olarak akrabalarım vs de bilgisayarımda oynadığı için oyunda yaptığım extrem şeylerin resmini çekiyordum. Zaten kartı ilana koymamıştım komple sistemi ilana koymuştum o da kartı ayrı satmak ister misiniz diye sordu. Kart zaten bozuk olsa neden sistemimde takılı olsun? Kısaca elimde kartın kargolamadan önce çalıştığına dair her şey var. Mahkemede süreç nasıl işler bilgisi olan var mı?
Karşı taraf yüksek ihtimal dolandırıcı. Sizden kartı alıp bozuk kartı gönderip mahkeme tehditi ile (yersen) dolandırmaya çalışıyor.
Mahkemeye başvuracağını düşünmüyorum çünkü başvurursa elinizde kanıt olduğundan dolayı kendisi zararlı çıkacak.

Karşı taraf yüksek ihtimal dolandırıcı. Sizden kartı alıp bozuk kartı gönderip mahkeme tehditi ile (yersen) dolandırmaya çalışıyor.
Mahkemeye başvuracağını düşünmüyorum çünkü başvurursa elinizde kanıt olduğundan dolayı kendisi zararlı çıkacak.

Mahkemeye veremez korkudan zaten dolandırıcı ise mahkemede adına önceden kayıtlar vardır.

Kart benim kartım hocam seri numarası tutuyor ama kart çalışmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı