İkinci el garantisiz Xbox alınır mı?

Makaleler
9
Daha fazla  
2.el garantisiz Xbox alınır mı? 600 TL civarı bulunuyor. Bozulma süreleri ne kadar? Oyunları Xbox ucuza veriyor arada bir diye duymuştum. Ama tereddüt içindeyim. Gamepass falan olayı var ama bana göre gerçekten pahalı. 2.el sistem de bulamıyorum. Pahalıya satıyorlar. Xbox ve küçük ucuz 1000TL'ye TV almak daha mantıklı geliyor. Siz ne dersiniz? @SypeR Hocam sizin görüşünüz çok önemli. Yoksa Xbox 360 mı alsam jtagli. Bir de PC için Online BF 1 oynamak istiyorum bir türlü alışveriş yapamadım originden. Xbox live üzerinden alışverişte TL geçerli mi? Çünkü Akbank izin vermiyor euro diye sanırsam. Ne yapacagımı bilmiyorum acaba konsol mu alsam yoksa PC mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alma, paranızı toplayın garantili olanından alın. Gördüğüme göre fiyatlar artmış, Playstation
Plus'tan daha pahalı olmuş. Tabiki ucuz PC'de pek BF1 yüksek ayarlarda akıcı oynayabiliceğini sanmıyorum.
İşte sorun o. PC fiyatları uçmuş PC alamıoz. Konsol alayım diyorum. Bir de ucuz laptop.

Ucuz etin yahnisi yavan olur. Ben gerçekten iyi kullanılmış bir XBOX One'yi 1000 liranın üstünde satmıştım. Demek istediğim 600 lira olan piyasa fiyatının çok altında bir ürün. Hor kullanılmış olabilir, birçok sıkıntısı olabilir ve size ürünün bilmem kaç katı kadar masraf yaptırabilir. Bence ne olduğunu bilmediğiniz ürünü almayın. Eğer alacaksanız da ürünü inceleyin, test edin. Satıcısı da güvenilir olmalı. Herhangi bir sıkıntıda karşısına çıkabilmelisiniz.

Xbox one var evet. Xbox 360 jtagli diye alasım var ama xbox one da kolay ulaşılıyorsa oyunlara neden olmasın.
XBOX 360 bir süre sonra sıkacaktır. PS4' lerde kırılıyor illa bu şekilde oynamak istiyorsan PS4 alarak kırık şekilde oynayabilirsiniz. XBOX' ta böyle bir durum yok maalesef. İlla oyunlara para vereceksin.
Bir ara eski kasa sıfır şekilde ilk XBOX One sürümleri satılıyordu :). Hala var mı bilmiyorum ama XBOX ONE S alınılır bence.

Xbox One almadan önce Gold ve Gamespass fiyatlarına bir bakın isterseniz, bir iki hafta sonra Gold üyelik için yıllık 440 lira isteyeceklerini duyurdular. Bu saatten sonra ikinci eli çok zayıf olan bu konsolun ülkede hiç müşterisi kalmaz. Online oynamak için yıllık 440 lira deli para...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı