- Makaleler
- 42
29 Kasım'a yaklaştıkça insanlar RX570 almak isteyebilir bu yüzden erken satmanızı öneririm.
Şöyle ki 1070 1660Ti'dan daha performanslı ama 3 senelik bir kart 1660ti ise bu yıl içerisinde çıktı ve çoğu oyunlarda da iyi performans gösteriyor.Ben olsam 1660ti alırdım farka değer mi dersen bence kesinlikle değer ki belli kullanımdan sonra istersen satıp Rtx modellere geçebilirsin.Kolayca da satılır.AMD ekran kartına yönelme konusunda tereddütlerim var. Önceden R9 380 ile yaşadığım acı tecrübemden kaynaklanan önyargılarım devam ediyor malesef. Şu an bile konularda sürüm, wattman hatalarını gördükçe uzaklaşıyorum AMD seçiminden. O konuda içimi rahatlatacak bir durum yaşayamadım şu ana kadar malesef.
İmkanım var evet. 500 lira civarı fazla vereceğim. 2.5 yıllık kart yerine 0 kart almış olacağım hatta. Avantajı var da bu 500 liralık farka değer mi, o konuda düşüncelerim var.
Yok. 1080P'de sorun yaşatmadığı sürece yükseltmek istemem. Şu an bile kararsızdım ancak yükseltmeye karar verdim. Bana yetiyorsa fazlasını istemem. 2K veya 4K'da gözüm yokŞöyle ki 1070 1660Ti'dan daha performanslı ama 3 senelik bir kart 1660ti ise bu yıl içerisinde çıktı ve çoğu oyunlarda da iyi performans gösteriyor.Ben olsam 1660ti alırdım farka değer mi dersen bence kesinlikle değer ki belli kullanımdan sonra istersen satıp Rtx modellere geçebilirsin.Kolayca da satılır.
Satamazsak da canımız sağolsun29 Kasım'a yaklaştıkça insanlar RX570 almak isteyebilir bu yüzden erken satmanızı öneririm.
Ben de o konuda takıntılıyımSırf Gaming modeli olsun diye ikinci el alan bir kitle bile var
Sıfır GTX1660Ti ve ya Blower RX5700 alırdım ben olsam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.