İkinci el GTX 1080-1070 Ti alınır mı?

• Konuyu başlatan Silinen üye 94679
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.630
S

Silinen üye 94679

Ziyaretçi
Gigabyte Windforce GTX 1080 ikinci el olarak: 2400TL

EVGA GTX 1070 Ti ikinci el olarak: 2200TL

i5 7600K kullanıyorum, GTX 1060'dan geçiş yapacağım. Para konusunda sıkıntım olmasa da daha fazla harcamak istemiyorum. Normalde 3800X ile 2060S - 2070 civarı bir kart almak vardı aklımda, hala var ancak emin değilim, işlemcim hala kuvvetli, durduk yere değiştirmek istemiyorum. Zaten esporcu olduğum için muhtemelen sponsorlar iki yıla kalmaz güzel sistemler yollayacaklar, o zamana kadar bir ekran kartıyla kurtarırım diye düşünüyorum. Bu ikisi arasında gidip geliyorum, 1070 Ti ve 1080 yakın kartlar, EVGA'nın modeli overclocklanamıyor diye duymuştum, emin değilim. Yardımcı olursanız çok iyi olur.

Not: 1080P çözünürlükte kullanıyorum.
Şimdi öğrendim, 1080 ile 6 ay mining yapıldığı söylendi, yine de almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
2100 TL Miningsiz garantili ASUS STRİX gördüğüm oluyor arada. Bu fiyatlara alınır tabi ki. 1080 çoğu oyunda 2060 Super'i geçiyor. 2070 dengi bir kart.

Mining kartı olsa bile, performans düşüren bir şey değil. Kartta sorun yoksa testlerden geçiyorsa aynı performansı alırsınız. 2 yıl mining yaptım, mining kartları ile oyun oynadım hatta son 1 yıldır eski rigimden kalma mining kartını kulanıyorum, performans kaybı ya da herhangi bir sorunu yok.

Doğru yapıldığı taktirde kartın yıpranan tek parçası fanları olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@dogant Hocam 2060S modeli 2070 modelinin bir tık kırpılmış hali bu yüzden farkın çok olacağını sanmıyorum.
Ama sıfır almanın rahatlığı,yeni kartın hediyesi olan oyun ve daha güncel bir kart almış olmak daha iyi.

@dogant Çözünürlük olarak her türlü 1080'de kalacağım. Bazı şeyler duydum, örneğin 2080 1080p çözünürlükte kullanılamaz gibi. Tam olarak nasıl oluyor bu? Ben her zaman böyle bir kart alıp, düşük çözünürlükte kullanmanın daha verimli olduğunu düşünüyordum, 4K'da şu kadar FPS veriyorsa, 1080p çözünürlükte hayli verimli olur, gibi. 2060 ya da 2060S almaya karar verdim, muhtemelen 2060 alıp bırakırım, işlemcim zaten tam performans çıkartamaz, 7600k kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı