İkinci el GTX 1080 Ti alınır mı?

@Salinabugabuup, daha da uzayabileceğini belirtmişsiniz. RX 6600 XT ile yeni bilgisayar almasanız da günümüzdeki birçok oyunu oynayabilirsiniz, tavsiye ederim ve Param Güvende, alıcıyı korumaya yönelik bir sistem. Para, Sahibinden'in havuzunda tutuluyor ve sizin onaylamanız ya da belli bir sürenin geçmesi gerekiyor, para satıcıya sonra gidiyor. Satıcı, ürünü kusursuz bir şekilde gönderdiğini ispat edebilirse geri iade almayabilir yani bozup göndermek, hem üç kağıtçılığa girer hem de etik değil. Bunu yaparsanız da nitelikli dolandırıcılıktan başınız belaya girebilir, çoçukça işlerle uğraşmayın derim.

8 ya da 10 ay sonra yeni bilgisayara geçeceğim. Daha da uzayabilir. Şu anda sistemde GTX 1050 Ti var. O zamana kadar ikinci el GTX 1080 Ti alınır mı? Şu ana kadar neyi bekledin derseniz babam yeni aylık 4000 TL vermeye başladı. GTX 1050 Ti'la 30 FPS oyun oynamaktan da bıktım. Alırsam en fazla hangi fiyattan almalıyım. Şöyle bir ilan var mesela.
Ben gecenin dördü beşiyim L4D2'yi ekran kartım 92 derecede oynatıyordu hemde 60 FPS (GT 640M) RX6600-RX6600 XT tercih edilir.

@Salinabugabuup, daha da uzayabileceğini belirtmişsiniz. RX 6600 XT ile yeni bilgisayar almasanız da günümüzdeki birçok oyunu oynayabilirsiniz, tavsiye ederim ve Param Güvende, alıcıyı korumaya yönelik bir sistem. Para, Sahibinden'in havuzunda tutuluyor ve sizin onaylamanız ya da belli bir sürenin geçmesi gerekiyor, para satıcıya sonra gidiyor. Satıcı, ürünü kusursuz bir şekilde gönderdiğini ispat edebilirse iade almayabilir yani bozup göndermek, hem üç kağıtçılığa girer hem de etik değil. Bunu yaparsanız da nitelikli dolandırıcılıktan başınız belaya girebilir, çocukça işlerle uğraşmayın derim.

Zaten bozacağımı söylemedim ki. Örnek verdim. O kadar da saf değilim yani. Bu arada ekran kartını alırken hangi test programıyla test ettireyim.

Düşük malzeme kalitesi, alternatif modellere göre daha yüksek sıcaklıklarda çalışması diyebilirim.

Yapanlar var zaten o yüzden ben dahil çoğu satıcı kabul etmez Param Güvende'yi. Alıcı için çok iyi bir sistem.

1050 Ti'dan kurtulmak için alınabilir, çok param gitmesin 10 ay idare etsin dersen 3500'e kadar 1660S'de bakabilirsin ama şahsen 6600 XT alır keyfime bakardım.

5 yıldır 1050 Ti ile FPS oyunlarını bile 30 FPS oynuyorum. Allah'a şükür kurtulacağım.

Bir de attığınız satıcının bir ton ekran kartı ilanı var . Neden böyle.

Zaten bozacağımı söylemedim ki. Örnek verdim. O kadar da saf değilim yani. Bu arada ekran kartını alırken hangi test programıyla test ettireyim.

5 yıldır 1050 Ti ile FPS oyunlarını bile 30 FPS oynuyorum. Allah'a şükür kurtulacağım.

Bir de attığınız satıcının bir ton ekran kartı ilanı var. Neden böyle.

O arkadaş face guruplarında falan da çeşit çeşit kart satıyor diye hatırlıyorum, al satci muhtemelen.

RX 6600 XT Ekran kartı kullanan biri olarak bu kartı hakkında size şöyle diyim, günümüzün çoğu oyunun en çok sistem isteyenleri dahil orta ve yüksek grafiklerde akıcı şekilde oymamınız mümkün. Eğer sisteminizin diğer bileşenleri ekran kartına uygun ise almanızı öneririm yoksa Darboğaz yaşayabilirsiniz . Ayrıca en az 550 veya 600 Power Volta ihtiyacınız olabilir. Son olarak XT modelini alacak iseniz kasanızın geniş olması gerekir malumunuz büyük bir ekran kartı. Ha soracak olacaksınız ki XT modelin nesi var ise soğutma sistemine sahip. Unutmayın ki Driver desteği olarak, nvdia'nın yeni nesil ekran kartlarının gerisinde kalıyor. Ancak böyle bir ülkede bütçeniz için en iyisi diyebilirim. Ancak kaygım şu ki bu ekran kartı nereye kadar bizi taşıyabilir orası muamma.

RX 6600 XT ekran kartı kullanan biri olarak bu kartı hakkında size şöyle diyeyim, günümüzün çoğu oyunun en çok sistem isteyenleri dahil orta ve yüksek grafiklerde akıcı şekilde oymamınız mümkün. Eğer sisteminizin diğer bileşenleri ekran kartına uygun ise almanızı öneririm yoksa darboğaz yaşayabilirsiniz. Ayrıca en az 550 veya 600 Power Volta ihtiyacınız olabilir. Son olarak XT modelini alacak iseniz kasanızın geniş olması gerekir malumunuz büyük bir ekran kartı. Ha soracak olacaksınız ki XT modelin nesi var ise soğutma sistemine sahip. Unutmayın ki driver desteği olarak, NVIDIA'nın yeni nesil ekran kartlarının gerisinde kalıyor. Ancak böyle bir ülkede bütçeniz için en iyisi diyebilirim. Ancak kaygım şu ki bu ekran kartı nereye kadar bizi taşıyabilir orası muamma.

Alacaktım ama işlemcim çok düşük kalıyor onu unuttum. FX 6350. Ultra ayarlarda darboğaz yapar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı