İkinci el GTX 1650 sistem 12 bin TL'ye alınır mı?

Almayın diyorsunuz yani ama sistem sıfır yeni 1 yıllık Vatan'dan dizilmiş bu arada RAM 32 değil 16 yanlış yazmışım kasası falan bayağı iyi yeni DeepCool marka kasa SSD 512 GB Adata Legend700. ekran kartıyla işlemci uymazmı diyorsunuz beslemezmi yani almalı mıyım bilmiyorum uygun geldi bana.

Alınmaz.

Niye ustam niye alınmasın hayır karşı geliyorum gibi değil de nedeni ne dizmeye kalksam aynı sistemi daha pahalı gelmez mi? Bilmiyorum R5 5500 GTX1650 ile oyunlar oynanmazmı fiyat olarak ucuz geldi.

Hocam niye alınmayacağını yazmışlar. Bu fiyata daha iyisini toplayabilirsin diyorlar.

Peki ustam aldıktan sonra ekran kartını biraz arttırsam gidermi yanındaki ses sistemi 800-900 tl civarında wifi wiraless de 600 e yeni aldı şuanki sistemle yani pahalı değil normalmi fiyat yoksa pahalımı çok arada kaldım bilmiyorım valorant felan oynarım arqda hikayeli oyunlar ?
4 GB VRAM kazık fiyat. Attığım parçalara bakabilirsi

Hocam niye alınmayacağını yazmışlar. Bu fiyata daha iyisini toplayabilirsin diyorlar.
Anladım hocam ama 12.000 tlye daha iyisini bulamıyorum tek tek toplasamda yine 14 bin civarı ediyor gibi daha iyisi 2000 tl verip daha iyisini alabilirsin diyorsunuz mantıklı ama bu kasa hazır alıp sonra satamazmıyım en kötü alış fiyatından ?

Peki ustam aldıktan sonra ekran kartını biraz arttırsam gider mi yanındaki ses sistemi 800-900 TL civarında Wi-Fi wiraless de 600'e yeni aldı şu anki sistemle yani pahalı değil normal mi fiyat yoksa pahalımı çok arada kaldım bilmiyorım Valorant falan oynarım arqda hikayeli oyunlar?

Anladım hocam ama 12.000 TL'ye daha iyisini bulamıyorum tek tek toplasamda yine 14 bin civarı ediyor gibi daha iyisi 2000 TL verip daha iyisini alabilirsin diyorsunuz mantıklı ama bu kasa hazır alıp sonra satamaz mıyım en kötü alış fiyatından?

O sistem berbat. Attığım sistem bütçeni geçmiyor sadece SSD atmadım ona da 2. elden araştırıp alabilirsin.

Yeni konular

Geri
Yukarı