ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG-STRIX-GTX1660S-O6G ITOPYA'da.
www.itopya.com
Bu ekran kartı bir sitede 4000 liraya satılıyor ve 2023 tarihine kadar garantisi olduğu söyleniyor. Pazarlıkla 3500 TL civarına düşürüp almak mantıklı olur mu bu ekran kartı kıtlığında?
Temizse alınır ama emin ol hiçbir zaman o parayı hak etmeyecek bir kart. Daha açık konuşmak gerekirse, eskiden 4000 TL'ye RTX 2070 Gaming X bulunabiliyordu.
Stoklar düzeldikten sonra çok daha ucuz bir fiyata bu ekran kartına sahip olabilirsiniz. Beklemenizi öneriyorum. Onun dışında güzel bir işlemci ile çok güzel performans sergiliyor. Benim imzamdaki sistemin içinde bu kart olacaktı. Ben stokları bekliyorum.
Stoklar düzeldikten sonra çok daha ucuz bir fiyata bu ekran kartına sahip olabilirsiniz. Beklemenizi öneriyorum. Onun dışında güzel bir işlemci ile çok güzel performans sergiliyor. Benim imzamdaki sistemin içinde bu kart olacaktı. Ben stokları bekliyorum.
Şahsen ben 1660ti aldım 4000tlye 2. el gayet temiz, sorunsuz, garantili ve faturalı. alacağınız kişiyi instagram vs araştırıp, furmark testi yaptırıp alabilirsin.