İkinci el GTX 1660 Super alınır mı?

Bu ekran kartı bir sitede 4000 liraya satılıyor ve 2023 tarihine kadar garantisi olduğu söyleniyor. Pazarlıkla 3500 TL civarına düşürüp almak mantıklı olur mu bu ekran kartı kıtlığında?

Daha birkaç gün öncesinde MSI GTX 1660 Super Gaming X ekran kartını 5.500 liraya sattım. 4000 liraya gayet iyi. Ama biraz daha beklersen o paralara RTX serisi bir ekran kartı alabilirsin.

1660S ekran kartı, kutusu, faturası var. 26.07.2023 tarihine kadar Asus türkiye garantisi var. Hiçbir arızası veya sorunu yok.
Sadece bunlar yazılı ve ürünün fotoğrafları var ilanda.

1660S ekran kartı, kutusu, faturası var. 26.07.2023 tarihine kadar Asus türkiye garantisi var. Hiçbir arızası veya sorunu yok.
Fotoğrafları at.
Satış linkini paylaşmamanız sizin için daha iyi olabilir, şu dönemde mining yapan tayfa kart topluyor.
Mining yapan tayfanın burada olduğunu sanmıyorum. Ayrıca onlardan kart kaçmaz.

Elden teslim alabiliyorsanız, elden alıp kargo işine girişmeyin derim. Fiyatı piyasaya göre çok uygun, bir ihtimal dolandırıcı olabilir.

Mining yapan tayfanın burada olduğunu sanmıyorum. Ayrıca onlardan kart kaçmaz.
O kadar emin olmayın.

Ürünün fotoğrafını internetten aratarakta bulabiliriz. Resimden alacağın ekran kartını görebilirler.

Temizse alınır ama emin ol hiçbir zaman o parayı hak etmeyecek bir kart. Daha açık konuşmak gerekirse, eskiden 4000 TL'ye RTX 2070 Gaming X bulunabiliyordu.

RTX 2080 4499TL imiş. Şimdi 1660Ti bu fiyatlarda be.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı