Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Intel i5 4690 3.5 GHz işlemci, 12 GB DDR3 1600 MHz RAM'im var ve 2.el olarak GTX 980 Ti almayı düşünüyorum ancak kararsızım ve fiyatlar çok uçuk. Ne kadar ise almayalıyım veya öneriniz nelerdir?
1300- 1600 TL arasında alabileceğin bir kart. Yeni teknolojilerden eksik kalması dışında çok bir negatif tarafı yok. Hala 1080P çözünürlükte birçok oyunu ultra ayarlarda 60 FPS civarında oynayabilirsiniz. O fiyat bandında alabileceğin sıfır kartlardan daha performanslı. Sadece sağlam ve temiz olmasına dikkat edin.
Gtx 1060'ı düşünmek daha mantıklı olabilir. Biliyorum gtx 1060, gtx 980 ayarında bir kart; gtx 980 ti daha iyi sonuçlar verecektir ama gtx 1060 halen birçok oyunu yüksek, yüksek-orta gibi ayarlarda oynatabiliyor. 2. el pazarında gtx 980ti'a göre nispeten daha ucuza bulunabiliyor ve daha güncel bir kart. Güç tüketim değerleri de daha düşük, bir baksanız iyi olabilir.