İkinci el i5 4690, R9 280X bilgisayar alınır mı?

benttala

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Az önce Sahibinden.com'da bir ilan gördüm özelliklerine göre fiyatı bana çok uygun geldi.

İlan Linki; I5 Toplama Kasa - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 478109562

İlanda yazmadığı için işlemci modelini sordum öncelikle i5 4690 dedi. Ondan sonra neden sattığını ve bir sıkıntısı olup olmadığını sordum. Ofis bilgisayarı olduğunu söyledi ve bir sıkıntısı olmadığını söyledi.

Ekim ayına kadar satılmazsa almayı düşünüyorum, sizce almalı mıyım? Bu işlerden iyi anlayan bir arkadaş varsa satıcıya mesaj atıp sistem hakkında bilgi alabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Komple kasanın bu kadar ucuz olması beni kıllandırdı sanki, sakın ama sakın gidip, teslim almadan vs. satıcının hesabına para yatırmayın, parayı ürünü alırken el ile teslim edin.
Zaten aynı şehirdeyiz elden alacağım ama beni de fiyatı kuşkulandırdı. Sadece ekran kartı 600-700 lira zaten ben de bu yüzden konu açtım. Aynı şehirde daha düşük özellikte bilgisayara ( Masaüstü az kullanılmış bilgisayar - Asus Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 476698786) 1200 lira fiyat çekmiş adam.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı