İkinci el i5 7100 sistem alınır mı?

my last mistake

Hectopat
Arkadaşlar şimdi özellikler bu ve fiyat 2100 lira. Yani şimdilik idarelik ikinci etüt bilgisayarı olarak düşünüyorum, ileride hallice bir ekran kartı ve PSU alınsa adam olur mu? Kullanım amacı çoğunlukla Photoshop ve Illustrator olacak tasarım ve çizim amaçlı ama bunun yanında bazı 3D modelleme programları da olacak ama render yok sadece modelleme. After Effects ve video edit programları da var. After Effects'de özellikle 3D element.

Oyunla hiç işim yok yani.
  • i5 7100.
  • HD 7350 ekran kartı.
  • 8 GB RAM.
  • 120 SSD artı 1 TB HDD.
  • 300W PSU.

Bir de aklımı çelen bu var ikisi arasındayım ne yapsam bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şimdi özellikler bu ve fiyat 2100 lira. Yani şimdilik idarelik ikinci etüt bilgisayarı olarak düşünüyorum, ileride hallice bir ekran kartı ve PSU alınsa adam olur mu? Kullanım amacı çoğunlukla Photoshop ve Illustrator olacak tasarım ve çizim amaçlı ama bunun yanında bazı 3D modelleme programları da olacak ama render yok sadece modelleme. After Effects ve video edit programları da var. After Effects'de özellikle 3D element.

Oyunla hiç işim yok yani.
  • i5 7100.
  • HD 7350 ekran kartı.
  • 8 GB RAM.
  • 120 SSD artı 1 TB HDD.
  • 300W PSU.

Bir de aklımı çelen bu var ikisi arasındayım ne yapsam bilemiyorum.

i3 10100F.
H410M-A PRO.
8 GB 3000MHz RAM.
Patriot burst 240GB
Aerocool 500W kasa.
İkinci el de 650TL'lik kart alın 3000TL yapıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı