İkinci el iPhone 12 vs sıfır S22

Tamam hadi oyun oynayalım o zaman? Custom ROM niye kullanıyorum? Kendi yazılımları iyi değil demek ki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Maşalla iyi sallıyorsunuz. Ben S5 diyorum Note 3 atıyorsunuz siz IP5 deyip 5S atıyorsunuz. iPhone 5 de PUBG desteği bile yok.

Batarya ve oyun performansı önemliyse 12, değil ise S22.

Maşalla iyi sallıyorsunuz. Ben S5 diyorum Note 3 atıyorsunuz siz IP5 deyip 5S atıyorsunuz. iPhone 5 de PUBG desteği bile yok.
Note 3 ile iPhone 5S aynı yılda çıktığı için olabilir mi acaba ?

Batarya ve oyun performansı önemliyse 12, değil ise S22.

Note 3 ile iPhone 5S aynı yılda çıktığı için olabilir mi acaba?

Yalnız S4 de aynı zamanda çıktı. Amiral gemisi olmayan modeli atıp haha iPhone daha iyi diyorsunuz. Bende o zaman A03 alayım sonra iPhone 13 le karşılaştırayım sonra iPhone daha iyi deyim.

Arkadaş nasıl oynuyor o halde? Kullanmadığın cihaz hakkında yorum yapıyorsun.

Atılan video 5S ve eski video. Önce 5'ten bahsetti sonra geri vites atıp 5S çıktı.

Apple'ın farkı da bu işte. iPhone 6 genel anlamda eskimez bence. Apple kraldır.

Hocam arkadaşın salladığına bir kanıtta ben göstereyim. Şimdi kendisinden müthiş Note 3 telefonu için yıllarca hatta asırlarca kullandığını söylediği telefondan oyun testi bekliyoruz.

1672481398507.png

1672481425196.png

Yeni telefon çıkarınca telefonları yavaşlatan Samsungu önerenler var :D. Ben olsam daha devri geçmemişken iphone'dan devam ederdim. İOS işletim sistemiyle üzüleni hiç görmedim ama Samsunga çok söven gördüm.

Atılan video 5S ve eski video. Önce 5'ten bahsetti sonra geri vites atıp 5S çıktı.

Arkadaş yaptığımız geri vites değil bu birincisi ve 5S te 2013'te çıktı Note 3'te 2013'te çıktı. Eşitliği sağladı. Aynı zamanda kendisi uygulama mağazasına girip SS bile atmış. Hala zoruna gittiyse eski video diye bu da bir gün önceki videosu.

Arkadaşın yaptığı geri vites değil bu birincisi ve 5S te 2013'te çıktı Note 3'te 2013'te çıktı. Eşitliği sağladı. Aynı zamanda kendisi uygulama mağazasına girip SS bile atmış. Hala zoruna gittiyse eski video diye bu da bir gün önceki videosu.

Ya 5 deyip 5S attı arkadaş. Peki iPhone 13 ile A03 aynı senede çıktı eşit mi oluyor? Daha iPhone karşılığının ne olduğunu bilmeden konuşuyorsunuz. Aynı sene çıkan S4 var IP5s karşılığı o.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı