Ya 5 deyip 5S attı arkadaş. Peki iPhone 13 ile A03 aynı senede çıktı eşit mi oluyor? Daha iPhone karşılığının ne olduğunu bilmeden konuşuyorsunuz. Aynı sene çıkan S4 var IP5s karşılığı o.
iPhone 5'te oyunu kaldırıyor.
Ya 5 deyip 5S attı arkadaş. Peki iPhone 13 ile A03 aynı senede çıktı eşit mi oluyor? Daha iPhone karşılığının ne olduğunu bilmeden konuşuyorsunuz. Aynı sene çıkan S4 var IP5s karşılığı o.
Android de donanımı iki katı olmasına rağmen hala gururunuza yediremiyorsunuz.Al iPhone 5 de destekliyor şimdi nasıl gömücen bakalım. Kullanmadığın telefon hakkında boş konuşuyorsunuz.
Telefondan anlamayan arkadaşlarım da konuya musallat olmuş sanırım. Halihazırda Instagram desteği bile kesilmiş kafasına estikçe Instagram'dan atan iPhone 6 kullanıyorum bence PUBG'yi kaldırmaz bu telefon siz ne dersiniz? Yani o zaman aynı mantıkla iPhone 5'te açmaz. Sadece App Store'daki desteklenen cihazlara göre yorum yapmayın belli ki sizde kullanmamışsınız. Yorum yaparken onu da göz önünde bulunduralım. Biliyorum S22 iPhone 13 ile rakip ama yıllarca Apple kullandım Samsung tarafı ne bileyim ben Apple fanboy değilim ama alışık olduğum şeyleri bırakmak bana zor gelecek hocalarım. Kafamda şu zamana kadar S22 vardı ama iPhone 12'yi 16000'e S22'yi de 18000'e almam söz konusu aşırı kafam karışık. Hiç Apple'ı bırakmak istemiyorum.
Evet donanım 2 kat ama bu IPhone'nun yazılım stabiletisinden kaynaklanıyor. Ama bu "oo Apple harika Android çöp "diyebileceğiniz anlamına gelmiyor daha amiral gemisi ve orta segmenti ayırt edemeyen kişilerle tartışamayacağım siz gidin iPhone alın.
Telefondan anlamayan arkadaşlarım da konuya musallat olmuş sanırım. Halihazırda Instagram desteği bile kesilmiş kafasına estikçe Instagram'dan atan iPhone 6 kullanıyorum bence PUBG'yi kaldırmaz bu telefon siz ne dersiniz? Yani o zaman aynı mantıkla iPhone 5'te açmaz. Sadece App Store'daki desteklenen cihazlara göre yorum yapmayın belli ki sizde kullanmamışsınız. Yorum yaparken onu da göz önünde bulunduralım. Biliyorum S22 iPhone 13 ile rakip ama yıllarca Apple kullandım Samsung tarafı ne bileyim ben Apple fanboy değilim ama alışık olduğum şeyleri bırakmak bana zor gelecek hocalarım. Kafamda şu zamana kadar S22 vardı ama iPhone 12'yi 16000'e S22'yi de 18000'e almam söz konusu aşırı kafam karışık. Hiç Apple'ı bırakmak istemiyorum.
S22 biraz daha üstün ama illa bırakmak istemiyorsanız (2. el olduğunu unutmayın) 12 alın geçin. Cihaz kaç GB bu arada?
iPhone 14 Pro kullanıyorum iOS sürümü ne desem o ne yeniyor mu diyeceksin hala telefondan anlamayan yazıyorsun sana yardım etmeye çalışanda kabahat. Git Samsung Note3 al yıllar boyu o kasan WhatsApp uygulamasıyla telefon kullandığını zannet görüşürüz.
Samsung Note 3 PUBG videosu bekliyorum sizden hala atamadınız.
128 GB diye biliyorum hocam. Zaten şu anki cihazımda babamın eskisi kendisi geçen yıl lansmanda 13 Pro Max alınca bana da bu kalmıştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.