Yalnız S4 de aynı zamanda çıktı. Amiral gemisi olmayan modeli atıp haha iPhone daha iyi diyorsunuz. Bende o zaman A03 alayım sonra iPhone 13 le karşılaştırayım sonra iPhone daha iyi deyim.
Hocam arkadaşın salladığına bir kanıtta ben göstereyim. Şimdi kendisinden müthiş Note 3 telefonu için yıllarca hatta asırlarca kullandığını söylediği telefondan oyun testi bekliyoruz.
Hocam arkadaşın salladığına bir kanıtta ben göstereyim. Şimdi kendisinden müthiş Note 3 telefonu için yıllarca hatta asırlarca kullandığını söylediği telefondan oyun testi bekliyoruz.
Yeni telefon çıkarınca telefonları yavaşlatan Samsungu önerenler var . Ben olsam daha devri geçmemişken iphone'dan devam ederdim. İOS işletim sistemiyle üzüleni hiç görmedim ama Samsunga çok söven gördüm.
Arkadaş yaptığımız geri vites değil bu birincisi ve 5S te 2013'te çıktı Note 3'te 2013'te çıktı. Eşitliği sağladı. Aynı zamanda kendisi uygulama mağazasına girip SS bile atmış. Hala zoruna gittiyse eski video diye bu da bir gün önceki videosu.
Arkadaşın yaptığı geri vites değil bu birincisi ve 5S te 2013'te çıktı Note 3'te 2013'te çıktı. Eşitliği sağladı. Aynı zamanda kendisi uygulama mağazasına girip SS bile atmış. Hala zoruna gittiyse eski video diye bu da bir gün önceki videosu.
Ya 5 deyip 5S attı arkadaş. Peki iPhone 13 ile A03 aynı senede çıktı eşit mi oluyor? Daha iPhone karşılığının ne olduğunu bilmeden konuşuyorsunuz. Aynı sene çıkan S4 var IP5s karşılığı o.