İkinci el iPhone 14 Pro mu yoksa sıfır S23 Ultra mı?

Bütçe
40000

N1BER

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, sizce hangisi tercih edilmeli ben S23 Ultra taraftarıyım ama geçen gün bir telefoncuyla konuştum ve telefoncu bana birkaç bir şey söyledi ve benim aklım karıştı bana dedi ki kesinlikle 14 Pro(veya düz 15) al S23u alırsan çok hızlı yavaşlar, o telefonları güncelleme ile yavaşlatıyorlar, güncelleme ile telefonların kameralarının kalitesini düşürüyorlar.

14 Pro alırsan aldığın fiyatın üstüne satarsın ama S23 Ultra alırsan aldığın fiyatın 10 - 15 bin TL altına satarsın dedi o bunları söyleyince benim de kafam oldukça karıştı. Sizlere danışmak istedim şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende zaten Samsung'tan yanayım ama o öyle söyleyince insanın kafası karışıyor.
Yavaşlıyor ediyor palavraları saçma sapan Android markalarında olur. Samsung gibi yazılımının arkasında duran bir şirkette böyle bir şey olmaz. Dediğiniz telefon Android'in en iyi telefonu. iOS kullanan arkadaşlar 5 bin liralık Android ile 50 bin liralık Android'i aynı sanıyor.

Herkese merhaba, sizce hangisi tercih edilmeli ben S23 Ultra taraftarıyım ama geçen gün bir telefoncuyla konuştum ve telefoncu bana birkaç bir şey söyledi ve benim aklım karıştı bana dedi ki kesinlikle 14 Pro(veya düz 15) al S23u alırsan çok hızlı yavaşlar, o telefonları güncelleme ile yavaşlatıyorlar, güncelleme ile telefonların kameralarının kalitesini düşürüyorlar.

14 Pro alırsan aldığın fiyatın üstüne satarsın ama S23 Ultra alırsan aldığın fiyatın 10 - 15 bin TL altına satarsın dedi o bunları söyleyince benim de kafam oldukça karıştı. Sizlere danışmak istedim şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
Güncellemeyle falan yavaşlatmıyorlar, her ne kadar iPhone'ci olsam da böyle bir şey yok. Bu alenen müşteri kaybettirir. iPhone olsun dersen 14 Pro veya 15'i gözün kapalı alabilirsin ama özellikle iPhone olsun gibi bir derdin yoksa S23U daha iyi olur senin için.

Telefon alıp uzun dönem kullanırım diyorsan ve uzun zaman da bile işimi iyi görsün diyorsan S23 Ultra mükemmel bir cihaz her ihtiyacını uzun süre karşılar.

Evet evet zaten şu anda kullandığım telefonda 7 yıllık bir cihaz biraz kötü haldeyim :) mümkün olduğunca uzun dönem kullanırım.

Yavaşlıyor ediyor palavraları saçma sapan Android markalarında olur. Samsung gibi yazılımının arkasında duran bir şirkette böyle bir şey olmaz. Dediğiniz telefon Android'in en iyi telefonu. iOS kullanan arkadaşlar 5 bin liralık Android ile 50 bin liralık Android'i aynı sanıyor.

Anladım bende oldukça araştırdım ama işte ağızları biraz laf yapıyor bir de buraya danışayım dedim bu sebeple.

Daha önce iPhone kullanmadıysan ve Apple ekosistemine dahil olmayacaksan S23 Ultra alınır. Lakin iPhone 14 Pro'nun çok güzel imajı var. Elinizde tuttuğunuzda premium hissiyatı alıyorsunuz, S23 Ultra'da ise hissiyat daha çok bir telefon yerine alet tutuyormuş gibi. Yerinizde olsam iPhone alırdım lakin S23 Ultra kullanan arkadaşlarım da var ve memnunlar. İkisinden birini seçseniz diğer tarafı seçmediğiniz için pişman olmazsınız ama benim tercihim iPhone olurdu. Apple ekosistemini kullanıyorum lakin Apple ekosistemini kullanmasam bile iPhone olurdu. Çünkü iPhone kullandıktan sonra bir daha Android cihaza geçme ihtiyacı hissetmiyorsun. Umarım söylediklerim Apple fanboyluğuna çekilmez, kişisel deneyim ve tercihlerimdir. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı