S23 Ultra vs iPhone 14 Pro

Iki cihaz da cok iyi. iOS mu Android mi sorusu kalıyor geriye. Eger fiyatlari yakinsa 14 Pro alin bence. iOS denemek istiyorum demissiniz merakinizi giderin. Eger Android'in ozgurlugunden cok yararlanmiyorsaniz IOS'a gecince sorun yasamazsiniz.

En mantıklı yorum.

Önceliğin kamera ise net S23 Ultra. Pro, Pro video RAW gibi sinematik görüntüler için kesinlikle alınır. 10X optik Zoom 4K 60 FPS 1080p 120 FPS kadar video seçeneği var. Benim tercihim S23 Ultra olurdu.

14 Pro'ya karşı arguman sunarken Pro RAW ve 4K 60FPS video mu söylediniz gerçekten?

Herkese merhaba. İkilemde kaldığım bir konuyu sizlere sormak istedim. S23 Ultra alınır mı? Yahut iPhone tarafına mı geçmeliyim? ( 14 Pro )
Bu zamana kadar Android kullandım. Açıkçası iOS tarafını hep merak etmişimdir. Fakat genelde 23 Ultra öneriliyor. Önceliğim kamera olacak şekilde tavsiyelerinizi dinlemekten memnuniyet duyarım. Şimdiden teşekkürler.

Merak ediyorsaniz 14 pro alin, guzel cihaz.

Tercihimi S23 ultradan yana kullandım. Amazon'da ki indirimle beraber mantıklı bir secim yaptığımı düşünüyorum. 2. el 14 Pro'lara çok güvenemedim açıkçası. Sonuçta verilen paralar az değil. En azından kafam rahat etmiş oldu. Bu güzel yorumlariniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Aynı ben ya. Ben de S23 Ultra vs iPhone 15 ikilemindeyim herkes açık ara S23 Ultra diyorlar ama hala kararsızım.

Düz modelleri tercih etmemelisin IPhone'lerde. S23 Ultra siparişini verdim dün akşam. 2. el IPhone'lere güvenmediğimden hem de Amazon da indirim varken değerlendirdim. Satıcı da Amazon zaten. :)

Tercihimi S23 ultradan yana kullandım. Amazon'da ki indirimle beraber mantıklı bir secim yaptığımı düşünüyorum. 2. el 14 Pro'lara çok güvenemedim açıkçası. Sonuçta verilen paralar az değil. En azından kafam rahat etmiş oldu. Bu güzel yorumlariniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Düz modelleri tercih etmemelisin IPhone'lerde. S23 Ultra siparişini verdim dün akşam. 2. el IPhone'lere güvenmediğimden hem de Amazon da indirim varken değerlendirdim. Satıcı da Amazon zaten. :)
Hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı