İkinci El iPhone 6 Alınır Mı?

Şuan kullanıyorum. Kontrol edilip alınması mantıklıdır. Bu cihazların sıkıntısı batarya. Onu da halledeceğim hiç sıkıntı değil Deji marka kaliteli ve daha uzun ömür sunan batarya aldıktan sonra zaten ilk gün ya da ona yakın performans alacağıma inanıyorum. 1000 TL bütçe ile biraz zor. Üstüne ekleyip SE ya da 6S gibi cihazları alsan daha mantıklı. iPhone 6, 1 yıl sonra zaten güncelliğini kaybedecek cihaz. Bulabilirsen bile bazı kriterlerin dahil olmayabilir.
 
Telefonlarda, bu bahsi geçen özellikler üzerinden kullanılmıyor mu? Gerçi ben de bu paylaşımı yaparken bakın bu iyi bu çok kötü değerlendirmesi için paylaşmadım ön bilgi olması açısından paylaştım. Mesela İphone 6 nın 1 GB diğerinin 3 GB olduğu gerçeği gibi.
Tabi ki kullanıcı yorumları almak lazım ama paylaşımını yaptığım 3 telefonu da kullanmış ve değerlendirmesini yapacak birini bulabilme şansınız var mı? Sadece İphone 6 yı kullanmış birinin bu 3 telefon hakkında değerlendirmesine güvenmek ne derece doğru ve mantıklı.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı