İkinci el iPhone 7 alınır mı?

Selamlar, arkadaşımın tanıdığı bir telefoncudan ikinci el iPhone 7 256 GB buldum. Siyah da bir telefon. Pil sağlığı %100'dü. Dolayısıyla satılmazsa yakın bir zamanda almayı düşünüyorum. Fiyatı 3750 TL'ydi. Sizce alınır mı?
Fiyatı çok pahalı ve 256 GB da fazla bence. 128 GB ve 3000 civarında olsaydı alınabilirdi. Fakat 3750 civarında bulabileceğiniz cihazlar iPhone 7'den genel olarak daha iyi değil onu aklınızda bulundurarak karar verin.
 
Fiyatı çok pahalı ve 256 GB da fazla bence. 128 GB ve 3000 civarında olsaydı alınabilirdi. Fakat 3750 civarında bulabileceğiniz cihazlar iPhone 7'den genel olarak daha iyi değil onu aklınızda bulundurarak karar verin.
Açıkçası 128 GB gibi bir seçeneğim yok, 256 GB telefon bulunmakta ve fiyatı 3750 TL dediğim gibi. Bu fiyat aralığındaki Android telefonlardan pek umutlu değilim ve bu fiyat aralığında başka uygun bir telefon bulamadım sizce 3750 TL verilmemeli mi ?

Ayrıca 256 GB olması çok hoşuma gidiyor, depolamanın fazla olması çok kullanışlı ve rahat özellikle İphone'larda.
 
iphone 7 için fazla fiyat alıp almamak size kalmış.
Günümüz telefonlarına baktığım zaman İphone 7 kalitesinde 4000 TL altında bir telefon bulamadım, sizin bildiğiniz bir telefon varsa tavsiyenizi beklerim. Ayrıca fiyat 256 GB olduğu için bu kadar yüksek diye düşünüyorum sizce verilmez mi?
 
iPhone telefonlarda donma sorunu bildiğim kadarıyla yok.
Nasıl olmuyor? Apple zaten kendisi bilerek telefonları yavaşlatıyor, ek olarak batarya sağlığı düştükçe telefon yavaşlayacaktır. Kendim iPhone 6 Plus kullancısıyım ve batarya sağlığı %75 civarında, bazen delirtebiliyor.

Fiyatı biraz aşağıya çekersen alınabilir diye düşünüyorum.
 
Açıkçası iPhone kamerası ve hızı beni kendine çeken en büyük özelliklerden batarya konusunda pil sağlığı maksimumda olmasaydı almayı düşünmezdim fakat maksimumda, en azından götürür biraz. Ekran açısından bir problemim yok kendim de baktım telefona. Fiyat açısından dediğiniz gibi Android'ler pek tatmin etmedi Xiaomi ve Oppo baktım biraz. Sonuç olarak bu kafama yattı gibi sizce bu fiyata alınmaz mı? 256 GB olması iyi geldi.

Pilin yüzde 100 olması seni yanıltmasın.
 
iPhone 7 telefonda 256GB depolamayı ne yapacaksınız? Seneye son güncellemesini alacak cihaz ayrıca.
O belli olmaz hocam. iPhone 6S'ler IOS 14 bile almayacaktı güya, 15 aldılar.
 

Geri
Yukarı