iPhone X in sıfırı bulunmayıp yenilenmişleri olduğu için ikinci el almayı düşünüyorum alırken nelere dikkat etmeliyim veya yenilenmiş almak daha mı mantıklı?
X yerine XS almanı öneririm.iPhone X in sıfırı bulunmayıp yenilenmişleri olduğu için ikinci el almayı düşünüyorum alırken nelere dikkat etmeliyim veya yenilenmiş almak daha mı mantıklı?
iPhone X in sıfırı bulunmayıp yenilenmişleri olduğu için ikinci el almayı düşünüyorum alırken nelere dikkat etmeliyim veya yenilenmiş almak daha mı mantıklı?
iPhone X kronik sorunlu bir cihaz. Almanı tavsiye etmem. İkinci el iPhone alırken 1-Apple garantili olması ve garanti süresi 2-pil sağlığı 3-ekranda çizik ve çatlak olmaması 4-kasada hasar olmaması 5-kamerada çizik ya da hasar olmaması 6-IMEI numarası gibi unsurlara dikkat edilmelidir.
10-11kBütçeniz ne kadardı?
Ama iPhone X almanı tavsiye etmem. Kronik sorunlu, son güncellemesini almış bir cihaz. Yerine SE2020, XS, XR alman daha mantıklı olacaktır.Rehber: İkinci el iPhone alırken nelere dikkat edilmeli?
1-iCloud Hesabı Kontrolü; • Alacağınız cihazda ilk bakacağınız yerlerden olmalı. Yoksa aldığınız cihaz çöp olabilir. Ayarlara girdiğinizde yukarıda "iPhone'unuza Giriş Yapın" yazmalı. Eğer iCloud hesabı mevcutsa sahibine çıkış yapmasını söyleyin. Harici cihazı almayın. 2-IMEI Kontrolü; •...www.technopat.net
Kronik sorundan kastınız nedir hocam, telefon alırken dediğiniz unsurlara bakacağım.
10-11k
10-11k bütçeye uygun IPhone'ları alma ihtimalim çok yüksek çünkü Android kullanacak kadar zengin değilim, dediğiniz modellere göre XS bana mantıklı geldi.
Kronik sorundan kastınız nedir hocam, telefon alırken dediğiniz unsurlara bakacağım.
10-11k
10-11k bütçeye uygun IPhone'ları alma ihtimalim çok yüksek çünkü Android kullanacak kadar zengin değilim, dediğiniz modellere göre XS bana mantıklı geldi.
iPhone 11 alabilirsin 11 11.5 bandında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.