İkinci el iPhone SE 2020 alınır mı?

Hocam batarya bu değil mi? Ayrıca kendim takabilir miyim bataryayı?
Evet, bu batarya. Kendiniz takmanız için malzemeleri vsr. içinde oluyor bildiğim kadarıyla ama yine de bir bilen tanıdığınız varsa ona yaptırmanızı öneririm çünkü parmak izi okuyucusunu bozabilme ihtimaliniz var.

Merhaba arkadaşlar. Artık telefonum tam manasıyla ölmüş durumda, bana da kamerası ve bataryası iyi olan bir telefon lazım. Technopat sosyalde gezerken bir ilan gördüm.😀
Sizce bu fiyata alınır mı? Veya bu bütçede Android alternatiflere mi yönelmeliyim?
İlan:

İlanima gel konuşalım bu konuyu istersen, su anda 5600 TL. Sosyal üyelerine PG aciyorum sadece.

Attığınız telefonun kamerası da iyi değil bataryasıda.
Batarya için evet ama kamerası kötü değil :)

Biraz fiyat düşürün Deji batarya alın.
6200'den 5600'e düştüm.

Son düzenleme:
Kullanıcısı olarak kamerası kötü demek haksızlık olur. 4K 60 FPS çekim yapabiliyor. Orta Segment'de ki çoğu cihaz da yok Android de. Fazla kullanıyorsan batarya dayanmaz pek. Ama çok fazla bakmıyorsan ara da bir bakıyorsan bir gün götürür. Batarya değiştirmen iyi olur tabii ki benim bataryam da %78 seviyesine geldi.

İlanima gel konuşalım bu konuyu istersen, su anda 5600 TL. Sosyal üyelerine pg aciyorum sadece.

Batarya için evet ama kamerası kötü değil :)

6200'den 5600'e düştüm.

Hocam aklımdaki fiyata uygun ancak bir haber bekliyorum. Bir tanıdığım bana telefonunu verebilir ona göre alıp almayacağım belli olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı