İkinci el laptop alınır mı?

Fiyat fark etmeksizin tüm alışverişi yüz yüze yapmanızı tavsiye ederim. Detaylı sentetik test, fiziki inceleme, fatura, varsa iade süresi göz önüne alınarak bence ürün tercih edilebilir.

Fiyat fark etmeksizin tüm alışverişi yüz yüze yapmanızı tavsiye ederim. Detaylı sentetik test, fiziki inceleme, fatura, varsa iade süresi göz önüne alınarak bence ürün tercih edilebilir.
Yüzyüzünde detaylı inceleme olmuyor rahat davranamıyorum ben şahsen en azından kargoda almada rahat rahat tüm testler yapılabilir diye düsünuyorum.

Hocam bir de aklimda bir model var Acer V15 sizce iyi mi ya da Acer Nitro 5 bilgilendiri misiniz acaba size zahmet

Merhaba internetteki satış fiyatları yüksek olduğu için ikinci el garantili kutulu faturali bir şey almak istiyorum. Sizce alınır mı? Param Güvende ile.

Param Güvende'yi ben tercih etmiyorum başım yandı bir kere ama şoyle yapabilirsiniz yakın yakın çevrenizden almayı deneyin benim düşüncem böyle

Yüzyüzünde detaylı inceleme olmuyor rahat davranamıyorum ben şahsen en azından kargoda almada rahat rahat tüm testler yapılabilir diye düsünuyorum.

O şekilde bence biraz riskli. Size satılan ürününün kusurlu olduğu durumda iade politikası hakkında fazla bilgim yok. Detayları biliyorsanız elbette o şekilde de satın alabilirsiniz.

V serisi uzak durun hocam. Aklınızdaki ürün ne? Sıfır Nitro 5 ürünle uçurum fark var mı?

O şekilde bence biraz riskli. Size satılan ürününün kusurlu olduğu durumda iade politikası hakkında fazla bilgim yok. Detayları biliyorsanız elbette o şekilde de satın alabilirsiniz.

V serisi uzak durun hocam. Aklınızdaki ürün ne? Sıfır Nitro 5 ürünle uçurum fark var mı?
Hocam aklmda net model yok bütcem 28-29k civarı 4050 istiyorum ama o fiyata 4050 varmi bilmiyorum yardimci olursaniz cok iyi olur hocam sifir alabilirsem sifir alirim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı