İkinci el MSI Gaming Z RX 6800 XT 9000 TL'ye alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 19 ay Türkiye garantisi olan başlıkta belirttiğim model kart 9.000 liraya alınır mı? Şu anki kullandığım 3700X ile Gigabyte Aorus RTX 2080.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı test yapacaksa bu test yapma sayılmaz yani, bu durumda satıcıya güvenmeniz gerekecek. Kontrol olarak furmak testi yapılabilir, sıcaklıklar takip edilebilir, garanti etiketi yerinde mi kontrol edilebilir ve kartın dış kasasındaki yıpranma gözlemlenebilir.

Satıcı test yapacaksa bu test yapma sayılmaz yani, bu durumda satıcıya güvenmeniz gerekecek. Kontrol olarak furmak testi yapılabilir, sıcaklıklar takip edilebilir, garanti etiketi yerinde mi kontrol edilebilir ve kartın dış kasasındaki yıpranma gözlemlenebilir.
Anladım hocam peki bu kartı bu fiyata almak mı mantıklı yoksa 3080 almak mı daha mantıklı olur?
Şu anlık Gigabyte Aorus RTX2080 kullanıyorum.

Başka bir forumdan alacağım referansları bayağı var. Testler için de mesaj atacağım

Kart sağlıklı ise fiyatı bana göre gayet makul.
Hocam test bu şekil de nasıl sizce?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221103-170053_Video Player.jpg
    Screenshot_20221103-170053_Video Player.jpg
    155,3 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Sonuçlar fazlasıyla iyi. 56 derece gayet güzel. Kart size ulaşınca yine kendi furmark testini yaparsınız. Satıcısının yaptığı testi doğru kabul etmek doğru olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı