İkinci el MSI GTX 1050 2GT OC kaç para eder?

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Elimde MSI GTX 1050 2GT OC var, 2. el olarak almıştım. 1 yıldan fazla garantisi ve kutu içeriği full şekilde kenarda duruyor. Faturası da var. Bu sene sınava gireceğimden daha güçsüz bir kart ile idare edebileceğimi düşünüyorum ve kartımı satmak istiyorum. Ama ne kadara satacağımı bilmiyorum. Ne kadar eder? Kart eylül ayının ortasına doğru 1 yıllık oluyor.

Kusura bakmayın fakat 450-500TL'ye ekran kartımı satamam. Siz galiba Sahibinden sitesindeki ilanları görmediniz. Zaten o fiyatlara satarsam zarar ederim. Çabuk satılmasını istemiyorum, elimden çıkmasını istiyorum yani.

Lütfen Sahibinden ilanlarına bakın. Satmam daha iyi. Sıfırı şu anki dolar kuruyla 850TL'ye bile gelmiş durumda.

Bir yıl önce 400-450 Liraya alınmış ve bir sene kullanılmış kartı, ne kadara satmayı düşünüyorsunuz ? Bahsettiğiniz ilanları aylardır takip ediyorum. Uçuk fiyata açılanlar satılmadı. İnsanlar GTX 1050 için 600-700 Lira vermek yerine 450-500 liraya RX 460-560 alıyor.

Evet haklısınız 1 yıl önce 500TL'ye olan GTX 1050'ler şu an Sahibinden sitesinde 600 TL ve üstüne satılabiliyor. En iyisi satmayayım daha iyi.

500 tl ye satarsan kar etmiş olursun. Tabi, yenisini almaya düşünmüyorsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…