İkinci el MSI GTX 1050 2GT OC kaç para eder?

Sahibinden sitesinde satılan çoğu ekran kartının kutusu ve faturası yok ve hemen hemen alım tarihleri aynı. Anlayamadım neden bu kadar kötülendi?
Size bir örnek vereyim. 10 yıl önce 110 liraya aldığım ekran kartını 10 yıl sonra 110 liraya geri sattım. Kur olarak bakarsak olay farklı fakat fiyat olarak aynıya satmış oldum. Millet hala Çin'den GTX 750 Ti getiriyor sizin sattığınız karta laf yapılıyor.

Satmaktan soğudum biraz. İlan koyarım da bilemiyorum ya. 600-650 TL civarına koyarım koyarsam.
Acil satmaya ihtiyacin yok dedigim gibi. Koy, dursun. Bir zarari yok. Arkadaslar tok satici nedir bilmiyor sanirim. Ha ciddi aliciya gerekli pazarligi da yaparsin bu fiyattan koyarsan. 2 taraf da mutlu sekilde ayrilir.

Acil satmaya ihtiyacin yok dedigim gibi. Koy, dursun. Bir zarari yok. Arkadaslar tok satici nedir bilmiyor sanirim. Ha ciddi aliciya gerekli pazarligi da yaparsin bu fiyattan koyarsan. 2 taraf da mutlu sekilde ayrilir.
Anladım, teşekkürler. Şimdi biraz daha detaylı baktım ilanlara 700 TL'ye bile koyarım fakat gerek yok gibi. Kararımı tam olarak verdiğimde fiyatı bu civarlarda yapacağım.

Sahibinden'de o kadar bos ilan var ki bilemezsin. 2. Elde tek bakacagin sey urunun fiyati degil. Saticinin guvenirligine de yeri gelir odersin sorunsuz alisveris icin. Adam 2 ay kullandim diyor, halbuki 2 yildir aktif kullanmis. Nereden bileceksin? :)

Sahibinden'de o kadar bos ilan var ki bilemezsin. 2. Elde tek bakacagin sey urunun fiyati degil. Saticinin guvenirligine de yeri gelir odersin sorunsuz alisveris icin. Adam 2 ay kullandim diyor, halbuki 2 yildir aktif kullanmis. Nereden bileceksin? :)
O yüzden faturası, kutusu ve garantisi olan ürünler tercih edilmeli. Dediğim özellikleri barındırmayan ve 600 TL+ fiyattan satılan çok kart var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı