İkinci el MSI GTX 1050 2GT OC kaç para eder?

İkinci el ederi 500 TL'den fazla değil. Hatta 500'e satarsanız iyidir.
500'e eski nesil olan GTX 760 ve türevleri satılıyor. GTX 1050 ise çok daha güçlü bir kart, üstelik yeni nesil ve garantili. Şuan ikinci el GTX 1050 fiyatları ortalama 600, sıfırların ise fiyatları 800'den başlıyor. Yani 500 gayet az.

daha güçsüz bir kartla idare edebilirim demişsiniz. daha güçsüz bir karta ne kadar para vermeyi düşünüyorsunuz ? ya da daha güçsüz bir kartla sınavlarınızın ne ilgisi var onu anlamadım ? boşu boşuna durmasın kullanmayacağım diyorsanız. merak etmeyin 1050 ler perte çıktı zaten. kartı satmaktaki amacınızı nedir merak ediyorum

daha güçsüz bir kartla idare edebilirim demişsiniz. daha güçsüz bir karta ne kadar para vermeyi düşünüyorsunuz ? ya da daha güçsüz bir kartla sınavlarınızın ne ilgisi var onu anlamadım ? boşu boşuna durmasın kullanmayacağım diyorsanız. merak etmeyin 1050 ler perte çıktı zaten. kartı satmaktaki amacınızı nedir merak ediyorum
Kart almam işlemcimin içindeki GPU bana yetecektir. Sınavdan sonra yeni bir sistem dizebilirim.
Baya mantıklı fiyat önerisi.

Madem kartın yılına bu kadar takıyorlar gidip sıfır R7 240 alsın eski ama ucuz ve sıfır öyle değil mi? :D
Sahibinden sitesinde satılan çoğu ekran kartının kutusu ve faturası yok ve hemen hemen alım tarihleri aynı. Anlayamadım neden bu kadar kötülendi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı