500'e eski nesil olan GTX 760 ve türevleri satılıyor. GTX 1050 ise çok daha güçlü bir kart, üstelik yeni nesil ve garantili. Şuan ikinci el GTX 1050 fiyatları ortalama 600, sıfırların ise fiyatları 800'den başlıyor. Yani 500 gayet az.
Arkadaşlar ben zaten 500TL'ye almadım. Ben de 2. el aldığımdan biraz daha yüksek bir fiyata aldım. Amacım kar etmek değil yani yanlış anlamış olabilirsiniz beni.
daha güçsüz bir kartla idare edebilirim demişsiniz. daha güçsüz bir karta ne kadar para vermeyi düşünüyorsunuz ? ya da daha güçsüz bir kartla sınavlarınızın ne ilgisi var onu anlamadım ? boşu boşuna durmasın kullanmayacağım diyorsanız. merak etmeyin 1050 ler perte çıktı zaten. kartı satmaktaki amacınızı nedir merak ediyorum
daha güçsüz bir kartla idare edebilirim demişsiniz. daha güçsüz bir karta ne kadar para vermeyi düşünüyorsunuz ? ya da daha güçsüz bir kartla sınavlarınızın ne ilgisi var onu anlamadım ? boşu boşuna durmasın kullanmayacağım diyorsanız. merak etmeyin 1050 ler perte çıktı zaten. kartı satmaktaki amacınızı nedir merak ediyorum