İkinci el parfüm alınır mı?

celil berk zafer

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Sıfırının tanesi 5000 olan JPG Elixir ile le Parfum'ün ikinci ellerini ikisi toplam 4000'e almayı düşünüyorum.
Elixir de iki sıra kullanılmış le parfum de biraz daha az. Veyahut Trendyol'dan nispeten biraz daha uyguna bulunuyor. Mavi kozmetik adlı satıcı yetkili satıcı ünvanı almış ama birçok kişiden orijinal olmadığına dair duyum aldım. Yorumunuz nedir?

Dosya Ekleri

• IMG_1637.png
    IMG_1637.png
    310,1 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_1636.png
    IMG_1636.png
    305,8 KB · Görüntüleme: 46
Herkese iyi günler. Sıfırının tanesi 5000 olan JPG Elixir ile le Parfum'ün ikinci ellerini ikisi toplam 4000'e almayı düşünüyorum.
Elixir de iki sıra kullanılmış le parfum de biraz daha az. Veyahut Trendyol'dan nispeten biraz daha uyguna bulunuyor. Mavi kozmetik adlı satıcı yetkili satıcı ünvanı almış ama birçok kişiden orijinal olmadığına dair duyum aldım. Yorumunuz nedir?

Alınabilecek bir risk değil 1K daha ver orijinal olduğuna emin olduğun ürünü kullan.

Yok hocam fiyat sakat duruyor, faturasını isteyin mutlaka, ayrıca trendyoldan dolap'tan gardrops'tan vs ben kesinlikle almanızı tavsiye etmem, faturasını gösterseler bile güvenmeyebilirim ordaki ürünlere.

Essen kozmetiğe gidip tester kutulu alın hocam sıfır 3.5k o da zam yaptı ama bu riske girmemiş olursunuz.

Parfüm sektörü dolandırıcıların cirit attığı bir pazar yeridir. Orijinal olmayan ürünler, orijinal şişeye konulan sahte parfümler, yarıya kadar kullanılıp ucuz alkolle seyreltmeler vs. daha neler neler. Hiç başınızı ağrıtmanıza gerek yok.

Yok hocam fiyat sakat duruyor, faturasını isteyin mutlaka, ayrıca trendyoldan dolap'tan gardrops'tan vs ben kesinlikle almanızı tavsiye etmem, faturasını gösterseler bile güvenmeyebilirim ordaki ürünlere.

Essen kozmetiğe gidip tester kutulu alın hocam sıfır 3.5k o da zam yaptı ama bu riske girmemiş olursunuz.
essen kozmetik olayı nedir hocam açar mısınız

Essen güvenilir bir yer değil, güvenilir olduğu iddiaları boş. Parfümden anlayan yıllarını bu işe vermiş birinin essen hakkında sağlıklı bir yorum yaptığını görmedim. Muadil parfüm koleksiyonu yapıp essen övmesin kimse bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı