İkinci el PlayStation 4 alınır mı?

Beroski

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Frankfurt
Herkese selam, bir tanıdığıma PS4 almayı düşünüyordum. Facebook market üzerinden bir satıcı, 41 adet oyun ve kırılmamış bir PS4 Slim'i 4.500 TL'ye satıyor. Bu nasıl mümkün olabilir? 41 tane oyunun toplam değeri zaten konsoldan daha pahalı. Bu durum mümkün mü? 1 yıl garantisi varmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam, bir tanıdığıma PS4 almayı düşünüyordum. Facebook market üzerinden bir satıcı, 41 adet oyun ve kırılmamış bir PS4 Slim'i 4.500 TL'ye satıyor. Bu nasıl mümkün olabilir? 41 tane oyunun toplam değeri zaten konsoldan daha pahalı. Bu durum mümkün mü? 1 yıl garantisi varmış.
Bana kazıklayacak gibi geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunun gibi olmasında. 😀

Dolandırıcı hocam kesinlikle yanaşmayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunun gibi olmasında

Hocam elden alacağım için dolandırılma ihtimalim yok.

Bana kazıklayacak gibi geldi.
Hocam satıcının borçları varmış dediğine göre o sebepten ötürü bu kadar ucuza veriyormuş.

Hocam elden alacağım için dolandırılma ihtimalim yok.

Hocam satıcının borçları varmış dediğine göre o sebepten ötürü bu kadar ucuza veriyormuş.

O zaman kolları, HDMI bölümünü, fan sesini dikkatlice kontrol et özellikle HDMI bölümünü kabloyu hareket ettir eğer görüntü gidip geliyor ise o makineden uzak dur. Bu arada bu fiyatta ise oyunlar büyük ihtimalle bedava veya ucuz oyunlardir o yüzden oyun yokmuş gibi düşün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı