Arda Umut Gökbarut
Hectopat
Daha fazla
PS4 Pro alacağına maddi gücün varsa biraz daha sabredip para biriktirip ikinci el PS5 almak daha mantıklı bence.
Ben de o şüpheye düştüm ya, dolandırıcı değilse diye sordum. Tamir gördü mü, ısınma veya ses problemi var mı diye?Hocam eğer dolandırıcı değilse 7800 TL'ye 2 kol artı 13 oyun kaçmaz. Ama cihazın bir sıkıntısı var büyük ihtimalle.
Cihazın başka bir fotoğrafı var mı? Sanki o kalınlık bana Slim cihaz gibi geldi. Slim'i Pro diye mi kaktırıyor acaba.Ben de o şüpheye düştüm ya, dolandırıcı değilse diye sordum. Tamir gördü mü, ısınma veya ses problemi var mı diye?
hocam ilan hiç güven vermedi içi açılmış olabilir tamir görmüş olabilir dolandırılmayınMerhaba, dolap uygulamasından PS4 Pro konsol bakıyorum bir sürü farklı fiyatta ilanlar var bir tanesi gözüme takıldı satıcı temiz, sıkıntısız diyor acaba alsam bir sorun olur mu? Tecrübeli deneyimli kişiler bilgi paylaşırsa güzel olur teşekkürler.
Eki Görüntüle 2442931
Haklısınız bir problem olabilir.hocam ilan hiç güven vermedi içi açılmış olabilir tamir görmüş olabilir dolandırılmayın
Peki Xbox One X önerir misiniz?Cihazın başka bir fotoğrafı var mı? Sanki o kalınlık bana Slim cihaz gibi geldi. Slim'i Pro diye mi kaktırıyor acaba.
Xbox ile hiç içli dışlı olmadım ama PC yoksa Xbox da olabilir. Oynayacağınız oyunlar FIFA, COD falansa PS almanın bir manası yok.Peki Xbox One X önerir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.