İkinci el PS4 Pro alınır mı?

Yer
Sakarya
Daha fazla  
Merhaba, dolap uygulamasından PS4 Pro konsol bakıyorum bir sürü farklı fiyatta ilanlar var bir tanesi gözüme takıldı satıcı temiz, sıkıntısız diyor acaba alsam bir sorun olur mu? Tecrübeli deneyimli kişiler bilgi paylaşırsa güzel olur teşekkürler.

WhatsApp Görsel 2025-03-11 saat 00.00.26_985b8e9d.jpg

PS4 Pro yıllardır kullanırım. Pro ilk çıktığı zamanlar almıştım. Her ne kadar konsol oyunları PC'ye çıksada gene de konsoldan oynuyorum konsolun tadı bir başka oluyor çünkü. Eğer alırsanız tavsiyem PlayStation Deluxe almanız, fakat US hesabından yeni hesap alıp o şekilde Deluxe alırsanız daha iyi olur. Çünkü TR'de olmayan oyunlar genellikle US'de oluyor.

Bu zamanda alınır mı? Derseniz PlayStation Hits oyunları, özel oyunları oynamak için alınır. Ama PS5'e yeni çıkan oyunlar PS4'e çıkmıyor. Örnek Astrobot ve GTA 6 gibi düşünebilirsiniz.

Merhaba, dolap uygulamasından PS4 Pro konsol bakıyorum bir sürü farklı fiyatta ilanlar var bir tanesi gözüme takıldı satıcı temiz, sıkıntısız diyor acaba alsam bir sorun olur mu? Tecrübeli deneyimli kişiler bilgi paylaşırsa güzel olur teşekkürler.

Eki Görüntüle 2442931
hocam ilan hiç güven vermedi içi açılmış olabilir tamir görmüş olabilir dolandırılmayın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı